modni zaokret

Modna transformacija Anne Hathaway: Kako je glumica promijenila stil i postala vlasnica ormara u koji bismo rado zavirili

14.11.2022 u 18:51

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih modnih filmova upravo je onaj u kojem glumi Anne Hathaway. U 'Vrag nosi Pradu' glumica doživljava modnu transformaciju, a u stvarnom životu transformaciju i živi. Sve češće je prikazana kao osoba čiji bismo stil kopirali, a uspješno prati i trendove

Sjećate li se Anne Hathaway i njezinog lika u kultnom chick lit filmu 'Vrag nosi Pradu'? Koliko je slatka Andy promijenila svoj stil pod utjecajem opasne šefice i modne industrije kojom je bila okružena? Glumcima se ponekad zna dogoditi da ih sudbina lika kojeg su jednom utjelovili u filmu sustigne i u stvarnom životu. I dok se nekad radi o tragičnim sudbinama, glumica Anne Hathaway, na sreću, živi modnu renesansu, baš kao i Andy u filmu.

U posljednje vrijeme sve ju češće viđamo na crvenom tepihu u senzacionalnim kombinacijama, najčešće s potpisom Valentina.

Jedan od njezinih najzapamćenijih novijih outfita bio je onaj u smeđem krokodilskom kaputu s potpisom Michaela Korsa. Glumica 'Princezinih dnevnika' odjenula je crnu dolčevitu i suknju koje su mu odgovarale bojom i uzorkom. Taj outfit savršeno je pristajao uz wow smeđi kaput koji je ostao zapamćen.

Uzevši u obzir šljokice kao svoj look na crvenom tepihu, demonstrirala je zašto je haljina sa šljokicama postala moderan oslonac i zašto bi trebala biti u ormaru za sve elegantne događaje. Za dodjelu modnih nagrada ELLE odabrala je jednostavnu haljinu tamnoplave boje s posve golim leđima. Uska Korsova haljina svojim jednostavnim krojem oplemenjenim šljokicama bila je elegantan odabir, kao i bež kreacija s potpisom Valentina. Jednostavnu haljinu sa šljokicama i ušivenim biserima kombinirala je s čizmama u špic kitten pete. Takvim lookom, od glave do pete odjevena u šljokice, pokazala se istovremeno elegantna i cool strana lijepe glumice.

Zvijezda filma 'Vrag nosi Pradu' zna da su ženska odijela na vrhu modne scene ove sezone, a ono koje je odabrala istovremeno kombinira više trendova. Prvenstveno, odijelo je u bezvremenskom materijalu trapera, ali i kroj je jako cool. Puddle hlače i oversized sako brenda Nili Lotan pun su pogodak!

Oversized sako čest je odabir za svakodnevne kombinacije i događaje koji ne zahtijevaju elegantniji look. Hathaway je uspješno kombinirala hipnotizirajući oversized crno-bijeli sako s visokim crnim čizmama, a ispod njega je sakrila kratku bijelu haljinu. Ne samo da su sakoi effortlessly cool, praktični su jer se mogu nositi preko svega, a podići će svaku kombinaciju.

  • +18
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia