IMAJU ŽIVOTNU ŠKOLU

Angie i Brad ne školuju djecu jer je sustav zastario

Angelina Jolie i Brad Pitt

Angelina Jolie i Brad Pitt

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Kao što su po svemu totalno drugačiji od drugih, Angelina i Brad se toga drže i u odgoju djece. Naime, ne daju ih u škole jer smatraju da im edukacija kod kuće i dozvoljavanje da sami razviju svoje interese i talente puno više može pružiti

'Školski sustav je zastario. Nije prilagođen sustavu u kojem živimo. Naša djeca zbog toga neće niti ići u školu', kazala je Angelina Jolie britanskom The Independentu.

Umjesto u klupe s knjigama u ruci, ona i njezin partner Brad Pitt djecu 'vuku' za sobom gdje god pođu. Sigurni su da tako nauče puno više nego što bi naučili od učiteljice.

Devetogodišnji Maddox, sedmogodišnji Pax, šestogodišnja Zahara, petogodišnja Shiloh te dvogodišnjaci Knox i Vivienne polaznici su životne škole, a ponekad im roditelji priušte i prave predavače.

'Umjesto da čitaju u učionici, posjećuju muzeje, uče svirati gitaru i čitaju knjige', rekla je Angie. Kao što im dozvoljavaju da si biraju školski program, svojoj djeci Angelina i Brad dozvolit će i da im planiraju vjenčanje, koje će dali su naslutiti, upriličiti ubrzo.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi