NAKON SARAJEVSKE PREMIJERE

Angelina Jolie primila je prijetnje zbog svog filma

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Izvor: tportal.hr / Autor: Edo Barimac

Nakon sarajevske premijere filma 'U zemlji krvi i meda' Angelina Jolie i srpski dio glumačke ekipe dobili su nekoliko prijetnji preko interneta

Glumica i redateljica filma 'U zemlji krvi i meda' Angelina Jolie i nekoliko članova glumačke postave filma dobili su nekoliko prijetnji preko interneta.

Kako njen redateljski prvijenac podsjeća svijet na strahote rata koji je počeo na ovim prostorima prije 20 godina, čini se da su se otvorile stare rane.

Nakon što je film dobio nagradu u Berlinu te je doživio veliku glamuroznu premijeru u Sarajevu, Angelina je potvrdila da je dobila nekoliko prijetnji, kao i nekoliko srpskih glumaca iz filma.

'Bilo je nekoliko prijetnji, no glumačka ekipa se nikad nije meni žalila, ali ja sam čula o prijetnjama preko drugih ljudi. Jednom od njih netko je razbio prozore na automobilu, a drugi su dobivali prijetnje telefonom ili mailom', rekla je Angelina u intervjuu za The Guardian te dodala da je ponudila glumcima da odu iz regije, no nitko od njih nije htio prihvatiti ponudu.

Jolie nije sudjelovala na premijeri u Beogradu, ali kaže da njeno pojavljivanje nije direktno povezano s fizičkim prijetnjama.

'Fizičke prijetnje nisu ono što mi najviše smeta, jer sam bila u mnogo različitih zemalja gdje postoje svakojake vrste prijetnji, primjerice u Afganistanu…', rekla je Jolie koja sutra dolazi na premijeru u Zagreb.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi