ZNA CARMEN GIMENO

Široke traperice i balerinke itekako su dobar spoj i kad imate iznad 50

06.09.2022 u 11:02

Bionic
Reading

Carmen Gimeno jedna je od najpoznatijih španjolskih pedeset plus influencerica te nas uvijek iznova fascinira nevjerojatnom lakoćom kojom slaže cool modne kombinacije

Sjedokosa influencerica nastavlja nizati divne stajlinge, a za najnoviji, idealan za početak jeseni, dobila je kao i uvijek bezbroj komplimenata.

Mnoge zrelije dame nisu pretjerano oduševljene balerinkama, no Carmen je pokazala da izgledaju fantastično baš u kombinaciji s trendi trapericama širih nogavica.

Ako niste sigurni kako takve varijante denima nositi s balerinkama, kreativna Španjolka je nogavice svojih traperica samo malo podvrnula i kreirala upečatljiv outfit koji izgleda odlično bez obzira jeste li u 20-ima ili 50-ima.

  • +8
Baggy traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Look bez greške Carmen je upotpunila još jednim modnim klasikom - kratkim sakoom u bijeloj s cool ukrasnim crnim mašnama, a s potpisom Hrvaticama omiljenog brenda Zara.

Minimalistički stajling u kojem se možete bez problema uputiti na posao, ali i u večernju šetnju, zaokružila je kožnom torbom s potpisom američkog dizajnera Michaela Korsa, sunčanim naočalama retro stila, razigranim bobom i naravno - svojim zaštitnim znakom, crvenim ružem.

Komplimenti koju su uslijedili potvrdili su da je Carmen ponovno složila besprijekornu modnu kombinaciju koju vrijedi kopirati: 'Divno', 'Savršena kombinacija', 'Idealno za povratak nakon ljetovanja'.