LASKAVE TITULE

Angelina Jolie i Beyonce proglašene super mamama

14.05.2012 u 18:53

Bionic
Reading

Povodom jučerašnjeg Majčinog dana američki časopis Working Mother sastavio je listu najmoćnijih mama, a laskavu titulu super mama dobile su i Angelina Jolie i Beyonce

Beyonce

Kako bi obilježio Dan majki, magazin Working Mother odabrao je žene koje uz brigu oko djece imaju i uspješne karijere. Tako su se prema izboru urednika časopisa u top deset super mama našle i slavna Angelina Jolie i Beyonce.

Prvo mjesto pripalo je Sarah Blakely, izumiteljici Spanxa i majci dvogodišnjeg djeteta koja se u dobi od 27 godina zahvaljujući svom izumu nevjerojatno obogatila. Slavnoj glumici Angelini Jolie, koja je majka čak šestoro djece, troje posvojene i troje biološke, te obiteljske obaveze uspješno usklađuje s poslovnima, a poznata je i po humanitarnom radu, pripalo je četvrto mjesto.

Odmah iza Angeline, na petom mjestu našla se novopečena mama Beyonce. Pjevačica koja je prije tri mjeseca rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Ivy Blue Carter, 2010. je oborila rekord u osvojenim Grammyjima kada je ju jednoj večeri osvojila čak 16 nagrada.

Na ovoj laskavoj listi super mama našle su se Melissa McCarthy koja je glumila u serijama 'Bridesmaids' i 'Mike i Molly' i Suzanne Collins, spisateljica triologije 'Hunger Games' te voditeljica Anne Curry. Urednica časopisa Jennifer Owens kaže kako su za svoju listu birali žene koje su najmoćnije u svojim zanimanjima, a svaka finalistica morala je imati barem jedno dijete.