NAKON LJUBAVNOG KRAHA

Angelina Jolie dugo nije izgledala ovako dobro

01.02.2017 u 15:25

  • +5

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iza Angeline Jolie je traumatični razvod i bitka s bivšim suprugom Bradom Pittom oko skrbništva nad djecom. Čini se da je glumica konačno prebrodila to teško razdoblje jer dugo nije izgledala ovako dobro

Angelina se prošetala u Malibuu sa svojom djecom Knoxom i Vivienne, a nema tko se nije nije okrenuo za lijepom glumicom koja je nekad slovila za jednu od najljepših žena svijeta. Zgodna glumica o kojoj su mediji pisali kako je drastično smršavila te da je gotovo pred hospitalizacijom, izgledala je odlično u jednostavnom outfitu s rokerskom vibrom.

Angelina se odlučila za efektan dnevni look, kombinaciju kožnih hlača i topa ukrašenog čipkom. Sve je upotpunila visokim čizmama, sivim kaputom, bež torbom Saint Laurent i sunčanim naočalama, 'avijatoricama'.

Glumica je izgledala odlično raspoložena u društvu blizanaca Knoxa i Vivienne, a čini se da joj razvod zapravo godi. Krah braka Angeline i Brada nije puno iznenadio jer su glasine da nešto ne štima kružile već neko vrijeme. Kako se pisalo, najpoznatiji glumački par već je neko vrijeme vodio odvojene živote.

Brad je putovao, a Angelina je bila s djecom i počeli su se sve više udaljavati. Par je bio u vezi dvanaest godina, vjenčali su se u 2014. godine. i imaju šestero djece: Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne.