RADE ŠERBEDŽIJA NAJAVLJUJE

Angelina Jolie dolazi u Beograd

13.09.2011 u 10:31

Bionic
Reading

Lear'Glumac Rade Šerbedžija otkriva za beogradski Blic svoj plan da slavnu glumicu, nakon njezinog posjeta Brijunima, dovede u Beograd

Rade Šerbedžija nagovara Angelinu Jolie da posjeti Beograd, piše srpski tabloid Blic.


'Trenutno razgovaram s jednim gospodinom iz Beograda koji me molio da Angelina podrži jednu njegovu akciju i dođe u Beograd. Ovih ću dana kontaktirati s njom na tu temu i bilo bi super da dođe i u Srbiju', ispričao je novinarima Blica Šerbedžija, koji još ne želi odati o čemu se radi, no te novine doznaju da je u pitanju akcija koja je u vezi s Beogradskim univerzitetom.

Šerbrdžija se pohvalio prijateljstvom s lijepom glumicom kojoj je puno pričao o Jadranu. 'Na snimanju filma sam joj puno pričao o Jadranskom moru koje je najljepše na svijetu pa je poželjela doći na Brijune. Lijepo smo se družili, redovito se dopisujemo i ona je poželjela pogledati predstavu 'Kralj Lear', o kojoj joj je pričala glumica Vanessa Redgrave. Htjela je doći još prošle godine, ali nije zbog medijske pompe. Angelina je planetarno popularna i paparazzi su je spremni snimati i s drveta pa je zbog toga njezin šef osiguranja otkazao dolazak', priča Šerbedžija koji se pohvalio time da je ove godine uspješno uspio sakriti od novinara informacije o Angelininom dolasku.

'Novinare smo obavijestili u šest poslijepodne, kada se ona već smjestila u vili Brijunka. Pozvali smo ih na konferenciju za medije nakon predstave 'Kralj Lear', pola sata prije ponoći. Angelina je rekla sve najljepše o Hrvatskoj, ispričala je svoje dojmove i razgovarala s predsjednikom Ivom Josipovićem, s kojim se dogovorila o zajedničkom radu na projektu čišćenja miniranih područja u Hrvatskoj', prisjeća se Šerbedžija.