LJUBAVNIK S BALKANA

Angelina Jolie 90-ih ljubila Srbina Mišu sa Zvezdare?

23.01.2012 u 11:44

Bionic
Reading

'Otkud vi to znate?! Pa to je bilo tako davno', rekla je navodno Angie kada su je pitali je li točna informacija da je 90-ih bila u vezi s M. R. iz Beograda, poznatim i kao 'Miša sa Zvezdare'

Ako je vjerovati pisanju srpskog tabloida Alo!, slavna glumica Angelina Jolie devedesetih godina bila je u vezi s danas 39-godišnjim M. R. iz Beograda, poznatim i kao 'Miša sa Zvezdare'. Naočiti Beograđanin i lijepa glumica navodno su živjeli nekoliko mjeseci zajedno, a potom ju je on ostavio. Angelina se kasnije udala za glumačkog kolegu Billyja Boba Thorntona.

Miša se iz Beograda odselio 1991. godine, nakon završetka srednje škole. Zaposlio se kod svog starijeg brata koji je već živio u SAD-u i bavio se organizacijom glamuroznih zabava za poznate u Hollywoodu. Zgodni Srbin i glumica čija je karijera tada bila u vrtoglavom usponu upoznali su se na jednoj takvoj zabavi. Burnu višemjesečnu vezu navodno su okončali u proljeće 1999. godine. Srpski Alo! piše i da je Angelina prije nekoliko godina u razgovoru sa skupinom srbijanskih novinara ostala šokirana kada ju je jedan od njih priupitao za staru ljubav: 'Otkud vi to znate?! Pa to je bilo tako davno', rekla je Angie.