JOŠ JEDNO NA LISTI

Angelina će usvojiti dijete s Haitija?

09.02.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Angelina Jolie navodno planira usvojiti četvrto dijete, i to curicu s Haitija, čime će broj svoje djece povećati na sedmero

Glumica, koja je nedavno dobila relativno loše kritike za film 'Turist', navodno želi u svomm domu napraviti mjesta za usvajanje još jednog djeteta, i to četverogodišnje curice Leah koja je prošle godine u potresu na Haitiju izgubila cijelu obitelj.

Angelina već ima troje usvojene djece, Maddoxa (9), Paxa (7) i Zaharu (6) te biološku djecu - kćer Shiloh (4) i dvogodišnje blizance Knoxa i Vivienne, a prvi je put upoznala malu Haićanku kad je prošle godine bila ondje u posjetu. Leah bi prije službenog potpisivanja papira trebala posjetiti Angelinu i Brada u njihovom domu.

Izvor je za Daily Mirror rekao: 'Angelinini odvjetnici rade na tome da Leah dobije dozvolu za posjet. Radi se o standardnom postupku, trebaju samo omogućiti da se Leah prilagodi okolini. Mnogi nezavisni promatrači iz udruga kao što je Crveni križ se brinu o tome da Angelina ne dobiva poseban tretman.'

Vlasti države u Karipskom moru se boje da se neće moći nositi s velikim medijskim interesom za Angelinine planove, ali glumica je navodno odlučna u poduzimanju potrebnih koraka.