hrabar odabir

Ana Rucner u vrtoglavim potpeticama prkosi snijegu koji je zabijelio Zagreb

22.02.2018 u 11:26

Bionic
Reading

Poznata violončelistica Ana Rucner stigla je jutros na sjednicu Gradske skupštine Grada Zagreba, a ni nepovoljni vremenski uvjeti je pritom nisu zaustavili da obuje vrtoglavo visoke potpetice

'Nova sam u politici pa upijam i učim od iskusnijih, a za svaku sjednicu štreberski se pripremam!', kazala je Ana Rucner jednom prilikom u razgovoru za Gloriju. Poznatu violončelisticu se inače od nedavno može vidjeti i u političkim vodama jer se okušala kao zastupnica u Gradskoj skupštini Grada Zagreba te je članica Odbora za mladež.

No čini se da, osim što priprema teme rasprava, prije samog odlaska na posao pomno planira svoj outfit. Tako je na novu sjednicu održanu u četvrtak u prijepodnevnim satima stigla dotjerana, a ni snijeg koji je zabijelio gradske ulice nije je natjerao da odustane od vrtoglavo visokih potpetica.

  • +9
Ana Rucner Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ana, koja inače uvijek pazi da je elegantno odjevena, ovoga puta opredijelila se za crne hlače iznad gležnja i crveni kaput, a od zime se branila kožnim rukavicama.

Nedavno je violončelistica otkrila i kako je veliki zaljubljenik u odjeću i modu te je obožavateljima pokazala svoj raskošni walk-in ormar.

📷🖤#rucner

Objavu dijeli Ana Rucner (@anarucner)

'Imam stvarno puno cipela jer su one neizostavan i važan dio mojih nastupa, jednako kao i haljine. Volim lijepe i udobne talijanske cipele, a za nastupe su tu uvijek visoke potpetice. Cipele su definitivno moj fetiš', rekla je Rucner svojedobno za tportal.

Isto tako, Anu smo već imali prilike vidjeti na snijegu u štiklama, kada je dala do znanja kako ne mari za vremenske uvjete i adekvatnu obuću primjereniju padalinama.