EFEKTNOG IZGLEDA

Poznata glumica nije joj uspjela odoljeti: Haljina Kate Middleton osvanula na crvenom tepihu

13.09.2022 u 13:07

Bionic
Reading

Nije nikakva tajna da stil novopečene princeze od Walesa inspirira brojne dame, pa tako i one s holivudskom adresom što je potvrđeno na sinoćnjoj dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu

Glumica Caitlin Mehner, udana za scenarista i redatelja ‘Dopesick’ Dannyja Stronga, pojavila se na dodjeli nagrada Emmy u istoj zelenoj svjetlucavoj haljini dizajnerice Jenny Packham kakvu je Kate Middleton nosila ranije ove godine.

Haljinu britanske dizajnerice Mehner (38) nosila je s frizurom opuštenih valova uz klasični make-up i bez nakita, što se ne može reći za novopečenu princezu od Walesa.

Caitlin Mehner i Danny Strong Izvor: Profimedia / Autor: Momodu Mansaray / Getty images / Profimedia

Smaragdno zelena haljina naziva ‘Wonder Glitter’ predstavljala je modni vrhunac Kate Middleton na karipskoj turneji u ožujku, a nosila ju je za svečanu večeru u Kingstonu na Jamajci.

Spuštenih naramenica od slojeva tila, haljina Jenny Packham podjednako se isticala svjetlucajućim cirkonima rasutim preko dekoltea, struka i donjeg dijela kreacije.

Glamuroznu haljinu Kate je upotpunila nakitom u vlasništvu kraljice Elizabete II., noseći elegantnu frizuru punđe kako bi pokazala goleme naušnice s resicama od smaragda i dijamanata.

VEČER GLAMURA

Pogledajte sve haljine s dodjele prestižnih nagrada Emmy

Pogledaj galeriju