POBJEDNICA EMMYJA

Holivudski glamur u režiji Zendaye: Nova ikona stila sve je očarala u raskošnoj haljini

13.09.2022 u 09:19

Bionic
Reading

Zahvaljujući ulozi tinejdžerice Rue koja se bori s ovisnošću u seriji 'Euforija' Zendaya je ponovo slavila na dodjeli TV nagrada Emmy, a osvojila je i titulu jedne od najbolje odjevnih zvijezdi na crvenom tepihu

Uslijed rada na novim filmskim projektima Zendaya je posljednjih mjeseci zaobišla brojna svečana događanja, a svoj izostanak itekako je nadoknadila na sinoćnjoj dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu.

Sa svojim dugogodišnjim prijateljem i stilistom Lawom Roachom, Zendaya je pripremila novo modno iznenađenje koje nije prošlo nezapaženo. Crvenim tepihom dodjele prošetala se u zadivljujućoj balskoj haljini bez naramenica, a ona ju je učinila jednom od najbolje odjevenih dama te večeri.

Ovu zadivljujuću haljinu samo za Zendayu stvorio je Pier Paolo Piccioli, dizajner na čelu modne kuće Valentino, za koju zvijezda serije ‘Euforija’ nastupa u ulozi zaštitnog lica. Za spomenutu haljini Piccioli je glavnu inspiraciju pronašao u vintage crvenoj haljini brenda iz kolekcije za sezonu jesen-zima 87/88.

VEČER GLAMURA

Pogledajte sve haljine s dodjele prestižnih nagrada Emmy

Pogledaj galeriju

Osim modne kuće Valentino, Zendaya je zaštitno lice luksuznog brenda nakita Bulgari, a čijim je kompletom decentnih naušnica i dijamantne ogrlice s privjeskom upotpunila izdanje.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher for PEOPLE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim modnoga trijumfa na crvenom tepihu, 26-godišnja Zendaya može se pohvaliti ulaskom u povijest nagrada Emmy. Osvajanjem kipića za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji za ulogu Rue u drugoj sezoni ‘Euforije’ postala je najmlađom glumicom koja je dvaput osvojila tu nagradu.

Nakon svečane dodjele Zendaya se preodjenula i na zabavi u organizaciji HBO-a ukrala pozornost u još jednoj haljini s potpisom modne kuće Valentino.