NAGRADNJAČA

Amway predstavlja Artistry Ideal Radiance

18.06.2014 u 08:48

Bionic
Reading

Diljem svijeta žene žele imati onaj poseban mladenački izgled: blistav, porculanski i ujednačeni ten. No, učestalo izlaganje sunčevim zrakama, hormonalne promjene i prirodno starenje mogu uzrokovati iritaciju kože i dovesti do promjena u pigmentaciji. Ekskluzivna Amwayeva linija ARTISTRY™ predstavlja IDEAL RADIANCE kolekciju s ekskluzivnom 3D tehnologijom za trodimenzionalnu blistavost kože.

Tijekom prošlog desetljeća žene su se okretale različitim načinima borbe protiv bora (od filera do tinktura), ali problem neujednačenog tena postao je, prema izvještaju grupe za istraživanje tržišta Mintel iz 2012., jedan od važnijih kozmetičkih problema žena te se razvio u svojevrsnu globalnu opsesiju.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ linija na holistički i sveobuhvatan način pristupa rješavanju problema iritacije i hiperpigmentacije kože. U suradnji sa svojim laboratorijima i cijenjenim Znanstveno savjetodavnim odborom (Scientific Advisory Board, SAB), ARTISTRY™ je pomnim istraživanjem došao do snažne kombinacije biljnih sastojaka kombiniranih s inovativnom tehnologijom koja rješava problem neujednačenosti tena. Uz potpuno novi sustav primjene ova kolekcija umiruje i njeguje kožu, izbjeljuje postojeće diskoloracije te pruža vrhunsku razinu hidratacije i zaštite kako bi se borila protiv faktora koji uzrokuju stvaranje mrlja.

Prevenciju omogućuje njegujuća kombinacija biljnih sastojaka koji su posebno odabrani zbog svojih sposobnosti posvjetljivanja i obnavljanja kože: MultiFlora Blend, mješavinu biljnih sastojaka, čine tratinčica, pelargonija, jasmin, noćurak i japanska sofora. Uz to, visokokoncentrirani protein bisera umiruje kožu na poseban način, a pri tome pomaže da vidljive tamne mrlje nestanu i izblijede. Nadalje, i patentirana kombinacija sjemenki chie i ekstrakta nara, ubranih na Amwayevim vlastitim organskim farmama, djeluje na tamne mrlje te pomaže da izblijede kako bi ten bio još ujednačeniji.

Završni korak uključuje hidrataciju i zaštitu kako bi se spriječio slijed incidenata koji iritiraju kožu, a kojima počinje proces diskoloracije kože. Kako bi se to postiglo ekskluzivna posvjetljujuća 3D tehnologija koristi tri snažna sastojka koji dubinski njeguju, posvjetljuju i hidratiziraju kožu pomoću posebnog sustava provođenja liposoma. Ta tri sastojka su njegujući ekstrakt sladića, patentirani ferment ploda acerole (posvjetljivač kože) i Ceramide 3, lipid koji pomaže u hidratizaciji, a koji se prirodno nalazi u koži.

Trodijelna kolekcija ARTISTRY™ IDEAL RADIANCE™ uključuje:

Njega:
Iluminirajuća esencija (678,38 kn) – luksuzna svilenkasta mliječna esencija sa svojim aktivnim sastojcima dubinski prodire do svih slojeva površine kože, a brzo se upija. Trenutno čisti kožu i daje joj blistavi sjaj. Unutar 24 sata značajno se smanjuju tamne mrlje i neujednačeni ten.
Korektor ( 486,00 kn) – visoko koncentrirana formula pomaže ukloniti čak i najtvrdokornije tamne i staračke pjege.

Zaštita:
Illuminating Moisture Cream (499,50 kn) – Ova bogata i luksuzna hidratantna krema pomaže obnoviti prirodnu zaštitu kože od isušivanja. Tijekom dana ona pomaže da koža izgleda blistavo, s ujednačenijim porculanskim tenom.

Proizvodi ARTISTRY prodaju se isključivo putem mreže više od tri milijuna Amwayevih distributera diljem svijeta. Više informacija te najbližeg distributera naći ćete na www.amway.hr

Tportal.hr će jednog čitatelja nagraditi s Artistry Ideal Radiance korektorom!

Nagradu je osvojila Petra Novosel

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.