'ONE BY ONE' KAMPANJA

Amway donirao proizvode Udruzi Krila

21.11.2013 u 15:09

Bionic
Reading

Distributeri Amwaya Hrvatske donirali 80 paketa proizvoda štićenicima Udruge Krila za terapijsko jahanje

Povodom UN-ovog Međunarodnog dana djeteta, Amway je proslavio desetu obljetnicu 'One by One' kampanje za djecu Amwayevim Globalnim volonterskim danom. Amwayevi zaposlenici i distributeri iz Kine, Europe, Sjeverne i Južne Amerike te drugih pedeset zemalja svijeta okupili su se na jučerašnji dan kako bi svojim volonterskim radom i donacijama pomogli djeci kojoj je pomoć potrebna.

U sklopu ove inicijative, Amwayevi zaposlenici i distributeri u Hrvatskoj donirali su djeci i obiteljima štićenicima Udruge Krila - terapijsko jahanje 80 paketa proizvoda za osobnu njegu i za njegu doma koje su im uručili u prostorijama udruge. Volonteri Krila upoznali su Amwayeve distributere sa svojim radom te metodom rehabilitacije jahanjem djece i mladih s cerebralnom paralizom.

Predsjednik udruge Krila Saša Tuksar ovim povodom je izjavio: 'Zahvaljujemo Amwayu na ovoj donaciji koja je razveselila naše štićenike i kojom je Amway pokazao da i u ova teška vremena njeguje društveno odgovorno poslovanje'.

Renata Rapić, voditeljica predstavništva Amwaya Hrvatska, istaknula je kako je ponosna što sudjeluje u ovom globalnom projektu: 'Izvrstan je osjećaj biti dio globalne inicijative koja pomaže djeci. Sama pomisao, da su prije nekoliko sati naši kolege u Kini radili na edukaciji djece bez obitelji o zaštiti od potresa, kolege iz Kolumbije počeli s gradnjom domova za obitelji ili mi u Hrvatskoj koji dajemo doprinos djeci i njihovim obiteljima nas impresionira budući da se sve to događa u jednom danu.'

Anica i Stipan Renić, Amwayevi nositelji posla, istaknuli su kako se osjećaju počašćeno što im Amwayeva poslovna mogućnost omogućava izdvajanje vremena kako bi mogli pomoći djeci, ali i da su ponosni na činjenicu da Amwayevi proizvodi igraju vitalnu ulogu u pomaganju onima kojima je pomoć potrebna.