ŠOKANTNO!

Američki srednjoškolci sudjelovali u 'ligi za seks'

23.10.2012 u 12:14

Bionic
Reading

Kalifornijski srednjoškolci šokirali su javnost kad se otkrilo da su sudjelovali u 'ligi za seks' natječući se u seksualnim aktivnostima

Mnogi su bili u šoku kad se razotkrilo da su učenici srednje škole Piedmont osnovali 'ligu za seks' u kojoj su se natjecali u seksu. 'Liga' se otkrivena tek nakon šest godina.

Postojanje lige drolja (Fantasy Slut League)otkrili su djelatnici škole, a istragom je utvrđeno da je većina učenika u njoj sudjelovala pod pritiskom okoline, alkohola ili želje da se uklope u društvo te da ju je osnovala grupa sportaša, objavio je Huffington Post. Dečki su za svaku seksualnu aktivnost 'skupljali bodove' i bili obvezni na neki način dokumentirati seksualne aktivnosti, dok su cure većinom bile regrutirane bez svog znanja.
 
Roditelji su o šokantnom ponašanju svoje djece dobili pismeni izvještaj.

Majka jednog od učenika upletenih u skandal, Carole Parker, nije bila zadovoljna kako se uprava škole ponijela u svemu tome, istaknuvši da je njihova odgovornost u ovom slučaju ogromna.
 
Ravnatelj Rich Kitchens je pak rekao da se s istim problemom susreću i ostale škole pa od toga ne treba praviti veliku senzaciju.