mjesec svjesnosti o bolesti raka dojke

Amaranthine vam donosi specijalnu seriju narukvica BOTUN u ružičastoj boji

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 16.10.2019 14:30
  • Objavljeno 16.10.2019 u 14:30
tportal

Izvor: Amaranthine / Autor: Promo

Bez obzira je li vas bolest dotakla osobno ili ne, nema boljeg trenutka za upoznavanje s inicijativama koje podržavaju prevenciju, istraživanje i liječenje raka dojke od mjeseca listopada, mjeseca svjesnosti o bolesti raka dojke

Moda i svijet u cjelini postali su društveno svjesniji i aktivno sudjeluju u promicanju prevencije i važnosti pravovremenog otkrivanja karcinoma. Iznošenje stava, u ovom slučaju modnog, o važnim pitanjima, danas je ne samo prihvatljivo već i poželjan način informiranja i podizanja svijesti građana. Prema trenutnim podacima, može se očekivati da će svaka deseta žena u Hrvatskoj oboljeti od karcinoma dojke, a u tom je broj u sve veći udio mladih žena. Službena boja kojom se obilježava mjesec listopad kao mjesec svjesnosti o bolesti raka dojke je ružičasta pa zašto onda ovaj mjesec ne dodati nekoliko ružičastih komada odjeće ili modnih dodataka u svoj ormar i na taj način širiti svjesnost o važnosti prevencije bolesti i potpore oboljelima?

tportal

Izvor: Amaranthine / Autor: Promo

A ako vas netko pita zašto se furate na Barbie, uputite ih! Znamo da je prilično teško provući jednu boju od glave do pete, ali važno je krenuti i sa malim. Brend nakita Amaranthine vam za početak donosi specijalnu seriju narukvica BOTUN u ružičastoj boji. U petak 18. i 25. listopada zaigrajte i nagradnu igru na IG profilu @amaranthine_collection i osvojite svoju BOTUN PINK narukvicu.

Prilikom prijavite na naš newsleter darujemo 20% popusta na prvu kupnju. Spojite lijepo, povoljno i društveno korisno i ponosno nosite BOTUN PINK cijele godine, ne samo u listopadu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!