ZVIJEZDA U ITALIJI

Amal Clooney ukrala pozornost u haljini inspiriranoj ludim 70-ima

15.05.2019 u 13:07

Bionic
Reading

U pratnji supruge, odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney, holivudska zvijezda George Clooney trenutno marljivo promovira novu seriju 'Catch 22' , a nakon njezine svečane premijere u Rimu slavni bračni par uočen je u odlasku iz talijanske prijestolnice

Iako su se nadali privatnosti, holivudski par nemoguće je ne primijetiti, pa nije trebalo dugo da se ispred hotela stvore paparazzi koji su ih pratili u stopu sve do odlaska u zračnu luku Ciampino.

Uz supruga Georgea Clooneyja, koji nastupa kao redatelj, producent i glumac u nadolazećoj seriji 'Catch 22', 41- godišnja odvjetnica Amal Clooney plijenila je poglede u elegantnom modnom izdanju kojim je dominirala žuta kukičana haljina.

  • +4
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o kreaciji s potpisom dizajnerice Alberte Ferretti koja se u prodaji nalazi po cijeni nešto manjoj od 10 tisuća kuna, a nju je odlučila nositi uz visoke čizme iznad koljena od smeđe, brušene kože koje, poput haljine, potpisuje ova slavna talijanska dizajnerica.

Izdanje u duhu ludih 70-ih,  lijepa odvjetnica kompletirala je torbom tote u luksuznoj boji konjaka, a po pitanju frizure i ovog se puta odlučila za voluminozne kovrče u kosi, koje su postale njen zaštitni znak i najtraženija frizura godine.