KOŽA I VRUĆE TRAPERICE

Amal Clooney osvanula u najluđem stajlingu ikad

08.04.2018 u 18:19

Bionic
Reading

Modnim kombinacijama koje su izabrali za romantičnu večeru u njujorškom Sohou, George i Amal Clooney još su jednom pokazali zašto su jedan od najpomodnijih holivudskih parova

I kad je u opuštenijem izdanju lijepa supruga Georgea Clooney zna kako privući poglede na sebe, a ovoga puta učinila je to neobičnom kombinacijom trapera, kože i krzna.

Krznena jakna s kožnim cipelama visokih potpetica nešto je u čemu lako možemo zamisliti 40-godišnju Amal, ali kožne hlače preko kojih je navukla vruće razderane traperice, moramo priznati, ne bismo od nje nikad očekivali.

A upravo je tu modnu kombinaciju odabrala Amal za svoj romantični izlazak i večeru s mužem Georgeom prošloga petka u njujorškom Sohou.

Crne majice, koje su oboje odjenuli, nisu valjda dovoljno naglašavale sklad zvjezdanog para, a kako je Georgea teže zamisliti u krznenoj jakni, Amal nije ostalo ništa drugo nego s muževim trapericama upariti komadić svog trapera.

Kožne hlače na uvijek dotjeranoj Amal imali smo priliku nedavno vidjeti i tijekom povijesnog prosvjeda 'Hod za naše živote', no tom ih je prigodom nosila u manje smjeloj kombinaciji.

George i Amal prosvjednicima su se pridružili u glavnom američkom gradu, a u ime svojih blizanca donirali su pola milijuna dolara učenicima koji su prosvjede protiv vatrenog oružja organizirali diljem SAD-a.

  • +37
Prosvjed ‘The March for Our Lives’ Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia