ELEGANCIJE NE MANJKA

Amal Clooney očitala modnu lekciju iz poslovnog stila odijevanja

04.04.2018 u 09:46

Bionic
Reading

Iako je prošle godine postala majka blizanaca Alexandera i Elle, slavna Amal Clooney ne odustaje od poslovnih obaveza koje odrađuje u velikom stilu

Uspješna odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudske zvijezde Georgea Clooneyja prošlog tjedna najavila je najnoviji slučaj obrane dvaju Reutersovih novinara zatočenih u Mjanmaru jer ih se tereti za odavanje državne tajne.

Lijepa Britanka libanonskih korijena trenutno boravi u New Yorku, a nakon impresioniranja javnosti pojavom u Chanelovom kostimu bež boje servirala je još jedno besprijekorno izdanje u nizu prilikom posjeta Pravnom fakultetu Columbia na njujorškom Manhattanu.

  • +5
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poslovni stil odijevanja Amal je itekako usavršila, a ove sezone fokus stavlja na savršeno skrojene komade s dizajnerskim potpisom.

Odabir kožna kaputa neočekivane smaragdne boje darovao je sofisticiran obrat jednostavnoj kombinaciji crne veste i bijele suknje Emilie Wickstead s detaljem crnih gumba.

  • +4
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upečatljiv kožni model kaputa viđen na Amal stiže ravno s modnih pista, točnije iz posljednje kolekcije Michaela Korsa namijenjene novoj sezoni jesen/zima, a cjelokupno izdanje zaokružila je velikim sunčanim naočalama, crnom Diorovom torbom i avangardnim parom lakiranih cipela u špic.