NAVIJA ZA BRANKU

Alka: Djevojke iz 'Farme' su nekulturne i neodgojene

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Alka Vuica boravila je kratko na farmi te je uspjela primijetiti da su tamošnje djevojke nekulturne i neodgojene. Zato bi ona voljela da pobijedi Branka Marić Mutti i sve ih sje..
Nova TV screenshoot

Nova TV screenshoot

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Budući da je njezina dobra prijateljica Branka Marić Mutti, koja ju je upoznala s Goranom Bregovićem, u lošem položaju na farmi, Alka joj je odlučila dati podršku odlaskom na seosko imanje.

'Vidljivo je da ona tamo najviše radi, najviše se trudi, a gotovo je ekskomunicirana iz te zajednice. Možda je smatraju velikim konkurentom jer je jaka osoba koja kaže sve što misli', rekla je Vuica.

'Vrlo su neodgojene, bilo je situacija kad su se prema njoj ponašale jako nekulturno. Ne znam koliko ondje možete sačuvati živce jer su uvjeti vrlo teški. Mutti je imala težak život i često je na rubu, ali ja bih voljela vidjeti da pobijedi i sve ih sj…', ispričala je Alka.

'Cure često kritiziraju, ali gotovo ništa ne rade. Ma, njima je trebalo pola sata da izmelju nekoliko grama kave, to je jednostavno prestrašno. Da sam im ja tamo, sve bih ih postrojila i ne bih im nakon nekoliko dana bila tako simpa', zaključila je Alka u razgovoru za Večernji list.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi