ŽELI NJEGOVO DIJETE

Alec Baldwin ne može se riješiti lude obožavateljice

09.11.2013 u 12:22

Bionic
Reading

Alec Baldwin i njegova supruga, instruktorica joge Hilaria s kojom je u kolovozu dobio kćer Carmen Gabrielu, svjedočit će na sudu sljedećeg tjedna protiv kanadske glumice Genevieve Sabourin, koja ga već godinama uhodi i zlostavlja

Genevieve Sabourin optužena je za dugogodišnje uhođenje i maltretiranje glumca Aleca Baldwina te je u četvrtak dala svoj iskaz na sudu na Manhattanu. Ispričala da je na Valentinovo 2010. godine bila na spoju s glumcem i spavala s njim, nakon čega ju je grubo odbacio. Glumački par upoznao se na snimanju filma 'The Adventures of Pluto Nash' 2002. godine.

'Baldwin se 'ohladio' nakon seksa i više se ništa nije dogodilo. Više nije htio imati kontakt s njom, riječ je o totalnoj nebrizi za gospođu Sabourin i njezine emocije', kazao je njezin odvjetnik Todd Spodek.

Glumac tvrdi da je njihov susret bio isključivo poslovne prirode i da nikada nije pokazao nikakav interes za nju. Tužitelj Zachary Stendig čitao je e-mailove koje je slala glumcu prošle godine, iako se par susreo samo dvaput u deset godina.

'Želim biti tvoja žena. Imat ću ovulaciju na Dan svetog Patrika, želim da začnemo 'mini' Baldwina na taj irski praznik', stajalo je u jednom od e-mailova.