MUŠKARCI, OPREZ!

Ako želite zavesti ženu, ne radite ovo

06.02.2014 u 13:21

Bionic
Reading

Razmjenjivanje seksi poruka i slika putem poruka, popularni sexting, totalno je zaludio muškarce koji to shvaćaju kao odličan način flertovanja, no prema podacima novog istraživanja, žene u tome baš i ne uživaju

Solo muškarci vide sexting kao odličan načina zavođenja i flertovanja, no većinu žena to poprilično odbija, piše Daily Mail. Prema godišnjem istraživanju stranice za online upoznavanje partnera, Match.com, 75 posto žena kaže kako ne uživa kad im muškarci u porukama šalju svoje seksi fotografije, a 61 posto žena kaže i kako su selfie fotke na kojima su muškarci odjeveni poprilično loš način zavođenja.

Međutim muškarci o sextingu i slanju golišavih fotki imaju sasvim drugačije mišljenje te tri četvrtine njih kaže kako uživaju kada im žena pošalje svoju seksi fotku. No ono što muškarce odbija u sextingu je činjenica da većina žena koristi kratice te bi radije da pišu pune riječi.

Osim toga, muškarci se baš i ne raduju porukama koje primaju za vrijeme radnog vremena, a 45 posto anketiranih muškaraca kaže kako SMS-om vole komunicirati nakon radnog vremena.

Za razliku od muškaraca, 63 posto žena reklo je kako zapravo uživaju u primaju poruka za vrijeme radnog vremena, što je još jedan dokaz da su žene bolje u multitaskingu. Prema riječima Helen Fisher, profesorice na Sveučilištu Rutgers, prema arhitekturi muškoga mozga, oni ne preferiraju raditi više stvari u isto vrijeme.

Kako je pokazalo istraživanje, iako žene baš i ne uživaju u primanju seksi fotografija, više od trećine njih uživa u slanju istih. Single osobe koje su sudjelovale u istraživanju također priznaju i kako seksi fotke koje prime u porukama najčešće podijele i pokažu prijateljima. S obzirom da žene baš i ne uživaju u primanju seksi selfie fotki, muškarci bi možda ipak trebali razmisliti o slanju neseksualnih fotki ili emotikona, u čemu uživa više od 70 posto žena.