Agencija koja uspješno spaja ljude iz cijele Hrvatske

Agencija koja uspješno spaja ljude iz cijele Hrvatske

18.07.2011 u 14:04

Bionic
Reading

Ove godine otvorena je agencija specijalizirana za pronalaženje idealnog partnera pod nazivom Sunce

Sve više ljudi nema vremena niti volje za bezbrojne izlaske nakon kojih otkriju da ta osoba nije prava za njih. Prijatelje traže preko društvenih mreža ne znajući tko je s druge strane te da li uopće mogu vjerovati toj osobi. Iz tih razloga agencija Sunce u svojim bazama ima više tisuća različitih profila korisnika koji su pomno odabrani. Ovaj način upoznavanja partnera ili prijatelja dosad je pokazao uspješnost spajanja u 94 posto slučajeva.

Ako netko želi upoznati drugu osobu ili više njih za druženje, zabavu i flert ili jednostavno voli pričati, agenciji je jedini zadatak pronaći točno ono što traže.

U bazu profila agencije može se prijaviti svaka punoljetna osoba. Nakon davanja profila, razmjenjuju se isključivo privatni brojevi.

Možda ti je već dosta spojeva naslijepo s osobama s kojima nemaš ništa zajedničko? Želiš nekoga s kim ćeš gledati zalazak sunca, ići u šetnje ili tražiš avanturista čiji je adrenalin jednak tvojem? Ili ponekad samo želiš pričati s nekim tko te razumije, dijeli iste probleme ili uživa u istim stvarima kao i ti.

Agencija Sunce je idealan izbor za tebe!

060 605 505 (tel. 6,88 kn/min, mob.8,28 kn/min, +18)

Pružatelj usluga: SUNCE U.O., MRZLJAK 56 ZAGREB, OIB 53989478776, INFO 01/4574 310