NAKON OPERACIJE

Adele vidno mršavija nakon kirurškog zahvata

22.12.2011 u 08:31

Bionic
Reading

Adele se nedavno podvrgnula operaciji glasnica u nadi da će sačuvati svoj jedinstven glas. No čini se da operativni zahvat ima još neke nuspojave

Dvadesettrogodišnja zvijezda na Twitteru je objavila svoju fotografiju na kojoj izgleda izrazito vitkija. Lice joj je mršavije, a iako je jagodice istaknula rumenilom, nema sumnje da je mršavija nego prije, zaključuje Daily Mail.

Zvijezda je najnoviju sliku popisala riječima: 'Povratak. Make-up i frizura napravljeni. Sretan Božić! Axx'

Možda je zbog kirurškog zahvata jela s više neugode nego prije. Nedavno je otkriveno koje su sve delicije trebali biti spremljene za backstage američke turneje koju je otkazala. Zahtijevala je da joj garderoba bude opskrbljena tanjurom miješanih sendviča te salatom od piletine, koja ne smije sadržavati rajčicu, ocat, čili ili agrume.
Također voli svježe voće, med, 12 bočica vode i asortiman guma za žvakanje. Na turneji njezin autobus mora biti opskrbljen čokoladicama, kutijama žitarica, bocama mineralne vode, kartonom soka od naranče te kartonom soka od jabuke. Adele ovih dana traži novi dom u West Sussexu kako bi se što brže oporavila od operacije u seoskom okruženju bez smoga i onečišćenja.

'Operacija je prošla dobro, ali se Adele još treba paziti', rekao je netko upućen Mirroru. 'Adele je djevojka iz Londona, ali nikad nije bila dio showbiz kruga, pa kad joj je predloženo da se preseli iz grada, odmah je pristala.' Operirao ju je u Massachusettsu tim američkih liječnika koji je uspješno liječio frontmena Aerosmitha Stevena Tylera.