DVOBOJ S MASTERCHEFOM

Action Bronson na Pagu kuha hip-hop janjeće tripice

08.07.2015 u 11:55

Bionic
Reading

Ovogodišnja zvijezda Fresh Island festivala, reper i strastveni ljubitelj hrane Action Bronson, prije nastupanja se voli opustiti uz kuhanje s poznatim masterchefovima. Uoči premijernog nastupa na ovogodišnjem izdanju Fresh Islanda, Bronson je izrazio želju za ukrštavanjem kuhača s poznatim paškim masterchefom Borisom Šuljićem - vlasnikom boutique hotela 'Boškinac'

Action Bronson, strastveni ljubitelj tripica će tako sa Borisom Šuljićem spraviti najsočnije paške janjeće tripice ikad, po uzoru na menu kojeg je u 'Boškincu' ne tako davno kušao svjetski kuharski jet-setterAnthony Bourdain

Boris Šuljić se veseli ovom dvoboju te izjavljuje: 'Janjeće tripe, a pogotovo one paške janjetine su vrh vrhova svih iznutrica. Bit će mi čast i veliko zadovoljstvo kuhati s najvećom zvijezdom festivala, velikim gurmanom i globalnim gastro-blogerom Actionom Bronsonom. Fresh Island i na ovaj način pomiče festivalske granice, što ga je  i do sada činilo drukčijim od svih drugih festivala, pa je tako postao jednim od najomiljenijih festivala, ne samo u svijetu hip-hopa, nego i inače. S veseljem očekujem skori Fresh i kuhanje s Bronsonom, a moći će se veseliti i svi ljubitelji tripa jer planiramo skuhati nekoliko stotina porcija i podijeliti ih hip-hoperima na Zrću. Dobro došli na hip-hop tripe!'.

Action Bronson, uz glazbeni rad, vodi i globalno popularan, hedonistički kulinarski blog 'Fuck, That's Delicious' u kojem će zasigurno predstaviti i svoju pašku gastro avanturu. Kako izgleda jedna od brojnih kulinarskih epizoda ovog hip-hop chefa, pogledajte ovdje:

Fresh island Festival ove su godine mnogi svjetski mediji poput engleskih 'The Sun' i 'Independent' uvrstili na listu najpoželjnijih festivala u Europi ovog ljeta. To je jedan od rijetkih festivala u domaćoj produckiji koji se uspio nametnuti svjetskoj publici, a posjetitelji dolaze iz preko 30 zemalja uključujući i daleki Japan, Australiju, Kanadu i Sjedinjene Američke Države. Fresh Island postao je tako glazbeno ljetno događanje koje nijedan ljubitelj hip-hopa ne smije propustiti, a ove godine svi posjetitelji će uživati u nastupima Actiona Bronsona Pushe T, Skepte, Joeya Bada$$a, Dannyja Browna Migosa, Just Blazea, Evidencea, Tropkillaza i brojnih drugih izvođača koji će preplaviti pozornice plaže Zrće.

Za domaće fanove iz cijele regije, organizatori su osigurali jeftiniju ulaznicu po cijeni od 65 eura za sva tri dana festivala, ali naglašavaju da se karte odlično prodaju te da neodlučni požure po svoju. Više informacija, saznajte na stranici  fresh-island.org.