TKO JOJ NE BI ZAVIDIO

61 joj je godina, a u bikiniju izgleda upola mlađe

28.12.2015 u 11:01

Bionic
Reading

Svijet se ne prestaje čuditi mladolikom izgledu Christie Brinkley, nekadašnje manekenke koja u 62. godini života nosi bikini i izgleda odlično

Iako ne priznaje da je koristila bilo kakve estetske zahvate, osim botoksa, koji joj se nije svidio, Christie Brinkley oduševljava sve nevjerojatnom linijom. Čak i da je kriomice bila kod vrhunskog estetskog kirurga, pa primjerice malo ispeglala bore, nitko ne može poreći da njezino tijelo djeluje upola mlađe.

Uspješna manekenka, koja već nekoliko godina ima svoju liniju kozmetičkih proizvoda te je nedavno izdala knjigu sa svim trikovima pomoću kojih održava mladolik izgled, ovaj put je ponosno pokazala vitku liniju u badiću.

Božićne blagdane Christie je provela na plaži, a na Instagramu je objavila fotografiju kojom je po tko zna koji put izazvala oduševljenje. Jedno od njezinih osnovnih pravila jest da uvijek koristi kreme za sunčanje i šešir, a vitku je liniju pokazala sjedeći na dasci za surfanje.

Naravno, ni ovaj put nije propustila reklamirati kremu Recapture360 iz svoje kozmetičke linije, za koju tvrdi da će u nekoliko tjedana kožu učiniti mlađom, sjajnijom i ljepšom.