STREET STYLE INSPIRACIJA

10 načina na koje ove jeseni možete nositi kombinaciju haljine i čizama

06.11.2019 u 13:00

Bionic
Reading

U danima kad ne znate što biste odjenuli, haljina predstavlja idealan modni odabir, a u paru s čizmama u jesenskim mjesecima garantira dobitnu odjevnu kombinaciju, o čemu dovoljno svjedoči modni primjer nekih od najutjecajnijih street style zvijezda današnjice

Prevrtljivo jesensko vrijeme s kišom u jednoj i suncem u drugoj minuti zahtjeva pažljiviji odabir svakodnevnih odjevnih kombinacija, a lepršavim modelom haljine u kombinaciji s čizmama, prema riječima modnih stručnjaka, nikako nećete pogriješiti.

Znaju to i utjecajne street style zvijezde okupljene na Instagramu koje posljednjih tjedana nose izvrsne haljina-čizme kombinacije. Ono što će mnoge dame ohrabriti je činjenica da većina aktualnih modela čizmi pristaje mnoštvu modela haljina, a modni primjer stajliš dama s Instagrama inspirirat će vas da napustite svoju zonu komfora i ove jeseni isprobate nove kombinacije haljina i čizmi.

Modeli haljina dužine midi izvrsno će pristajati uz čizme do koljena, a duži maxi stilovi haljina uz statement gležnjače poput kaubojki koje ove jeseni slove za veliki modni hit.

  • +29
Kaubojske čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo