VESELA ATMOSFERA

Zagrepčani uživali u glazbenom showu Karaokelektira u izvedbi Nine Violić i Kristijana Beluhana

10.06.2020 u 23:18

Bionic
Reading

Ispred HNK, na Trgu Republike Hrvatske u Zagrebu, Nina Violić i Kristijan Beluhan priredili su Zagrepčanima glazbeni performans 'Karaokelektira' u sklopu Ljetnih večeri

Danas su su ljubitelji scensko-glazbenih događaja mogli prisjetiti školske lektire na zabavan i interaktivan način. U sklopu Ljetnih večeri Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu pripremio se glazbeni šou-performans pod nazivom 'Karaokelektira'. Beluhan i Violić opjevali su opća mjesta hrvatske literature.

Ljetne večeri HNK u Zagrebu novi je projekt koji je svečano započeo u subotu u 20 sati ispred zgrade kazališta.

Publici su se pridružili glumica Ana Begić te glumci Goran Grgić i Filip Šovagović. Nina i Kristijan bili su energični pa su svojim izvedbama uspjeli održati pažnju u rasplesanom ritmu, a pozvali su i gledatelje iz publike da im se pridruže u pjesmi na pozornici.

  • +19
Glazbeni show Karaokelektira u izvedbi Nine Violić i Kristijana Beluhana Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na rasporedu je i Brass sekcija orkestra Opere HNK koji će u suradnji sa solisticom Adelom Golac Rilović publiku 15. lipnja u 19 sati povesti na Glazbeni put oko svijeta. Publiku očekuju operno-operetni program te polke i tango na nov i uzbudljiv način, kažu iz HNK iz kojega 17. lipnja u 19 sati pripremaju poslasticu i za ljubitelje jazza.