11. studeni

Vojko V najavljuje Dom sportova: Radim cardio vježbe, očekujte spektakl

23.10.2023 u 10:09

Bionic
Reading

Svega nas nekoliko tjedana dijeli do moćnog koncertnog showa kojeg Vojko V priprema u zagrebačkom Domu sportova. Nakon što je prošlu godinu priveo kraju rasprodanim solo koncertom u Tvornici kulture, a ovu započeo hvaljenim studijskim albumom 'Dvojko', splitski reper u subotu 11. studenog ponovno stiže na pozornicu Doma sportova, s koje je 2018. godine oduševio publiku, a za ovu priliku najavljuje dvostruko jači koncert od prethodnika

“Ovaj koncert će biti DVOSTRUKO JAČI nego onaj prošli koji se održao 2018. Na tome koncertu je na pozornici bio samo Toi Toi zahod i mikrofon, a ove godine smo spremili za vas SPEKTAKULARNI MULTIMEDIJALNI DOŽIVLJAJ” otkriva Porinom nagrađeni reper, koji je novi studijski album uživo već predstavio diljem regije, a uskoro s tim izdanjem stiže i na pozornicu Doma sportova, na svoj najveći samostalni ovogodišnji koncert.

Publika se dobro sjeća njegovog prvog nastupa u rasprodanom Domu sportova, 2018. godine, a ovom prilikom na istu pozornicu pristiže bogatiji kako za životno, tako i za glazbeno te fitness iskustvo: “Ja ću također biti u DVOSTRUKO JAČOJ IZVOĐAČKOJ FORMI, već neko vrijeme radim CARDIO VJEŽBE” otkriva i najavljuje još nekolicinu detalja: “Bit će DVOSTRUKO VIŠE GOSTIJU i ti gosti će biti DVOSTRUKO BOLJE RASPOLOŽENI. Bit će tu i VRHUNSKA PREDGRUPA koju još ne smijem otkriti jer ako otkrijem CIJELI INTERNET ĆE STATI.”

Izvor: Društvene mreže

Dvostruko jači koncertni show bit će u znaku koncertne promocije novog studijskog albuma “Dvojko”, objavljenom u ožujku ove godine u izdanju Croatia Records. Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku trilogije započete izdanjem "Vojko" iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Vojko V Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Damjan Maršić

Album “Dvojko” je u kratkom roku osvojio digitalne top liste slušanosti, što uključuje #1 na Deezeru i Apple Musicu, pjesma "Mamacita", kao očiti favorit publike, našla se i na Billboard Croatia Songs 25 chartu te radijskoj HR Top 40 listi, a album je zauzeo i vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma. S albuma su kao singlovi predstavljene i pjesme “Evo me opet”, "Moja lipa", "Umoran", "TT-33" i "Saborska penzija", čiji iznimni prateći videospotovi broje milijunske preglede na YouTubeu.

Ulaznice za koncert Vojka V u subotu 11. studenog u zagrebačkom Domu sportova dostupne su u online pretprodaji putem platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito bar, Dirty Old Shop i Rockmark, po cijeni od 14 eura. Na dan koncerta, cijena ulaznice bit će 17.25 eura. Organizator koncerta je yem, koji poručuje: “Sad znate di je party.”