svijet pun igre, glazbe i šarenila

Vodimo vas na predstavu Ivica i Marica u kazalište Trešnja

17.05.2022 u 15:09

Bionic
Reading

Ovoga vikenda u Trešnji vas očekuje svijet Ivice i Marice, pun igre, glazbe i šarenila. Predstavu je režirala Lea Anastazija Fleger prema jednoj od najpoznatijih bajki braće Grimm

Bajka o bratu i sestri koji lutajući šumom nailaze na jedno tek naizgled slatko iznenađenje, zasigurno je jedna od najpoznatijih bajki braće Grimm koja generacijama i generacijama pomaže formirati vlastite odgovore na vječna dječja (ali ne i samo dječja) pitanja poput – kako se snaći u nepoznatim situacijama? Što kad se savjeta 'ne pričajte s nepoznatima' sjetimo u trenutku kad ih više ni ne smatramo nepoznatima? I tko bi uopće mogao odoljeti kući od slatkiša?

Režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger u suradnji s dramaturginjom Nikolinom Rafaj, a predstava na zanimljiv način otkriva pozadinu svima poznate priče o bratu i sestri.

Svijet Ivice i Marice ne gleda se ružičastim naočalama no ipak je to dječji svijet, pa tako ni u samoj scenskoj izvedbi ne nedostaje igre, glazbe kao ni šarenila.

U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak, Kruno Bakota, Paško Vukasović, Luka Bulović.

Predstava je na rasporedu u petak, 20. svibnja 2022. u 18:30 sati, u subotu, 21. svibnja u 17 sati i u nedjelju, 22. svibnja u 11 sati.

Čitateljima tportala darujemo 1x2 ulaznice za izvedbu predstave Ivica i Marica (kazalište Trešnja) u petak, 20. svibnja u 18:30 sati i subotu, 21. svibnja u 17 sati. Dobitnici su Janja Grebenar i Nada Lovrić.