oblikovao je dnevnik

Upravo objavljeno izdanje Školske knjige: Dnevnik s dragocjenim savjetima Matthewa McConaugheyja

14.12.2022 u 16:20

Bionic
Reading

Oduševljenje hrvatskih čitateljica u predblagdanskim danima izazvat će upravo objavljeno izdanje Školske knjige Zelena svjetla – vaš dnevnik, vaše putovanje s uputama i citatima iz autobiografije popularnog oskarovca

Autor svjetskog bestselera koji ne silazi s vrha top-ljestvice najprodavanijih naslova u Hrvatskoj oblikovao je dnevnik koji nam daje jedinstven uvid u odluke koje donosimo te nudi savjete kako prevladati prepreke i ostvariti najbolju verziju sebe, stoji u najavi.

Autobiografija Zelena svjetla koju popularni glumac i producent Matthew McConaughey naziva 'ljubavnim pismom životu', objavljena u prijevodu Vedrana Pavlića, ne silazi s vrha top-ljestvice najprodavanijih naslova u Hrvatskoj. Dodatno oduševljenje hrvatskih čitateljica u predblagdanskim danima izazvat će upravo objavljeno izdanje Školske knjige Zelena svjetla – vaš dnevnik, vaše putovanje s dragocjenim uputama, citatima i savjetima iz McConaugheyjeva svjetskog bestselera. Dnevnik je dostupan u webshopu i svim knjižarama Školske knjige.

Autobiografski zapisi slavnoga glumca inspirirali su milijune čitatelja nepokolebljivom iskrenošću, nekonvencionalnom mudrošću i lekcijama o životu punom zadovoljstva, a njegove jednostavne upute za pisanje dnevnika omogućit će dublji uvid u vlastiti život svima koji se u tome okušaju.

Nadovezujući se na Zelena svjetla, Matthew McConaughey oblikovao je dnevnik s pomoću kojega možemo i sami pratiti vlastita crvena, žuta i zelena svjetla. Dnevnik nam daje dragocjen uvid u odluke koje donosimo te nudi savjete kako prevladati prepreke i ostvariti najbolju verziju sebe, ističe urednica knjige Emica Calogjera Rogić.

U dnevniku koji je osmislio za svoje čitatelje ugledni hollywoodski glumac poziva nas da se smjelo suočimo sa sobom i prihvatimo odgovornost za to kakvi smo nekoć bili, kakvi smo danas i kakvi želimo postati.

'Možete naučiti kako sami sebi stisnuti ruku i uživati u vlastitu društvu ili promijeniti naviku ili dvije kako biste to mogli učiniti. Ovaj je dnevnik namijenjen vašim pričama – ljudima, mjestima, savjetima, pjesmama, molitvama i natpisima na naljepnicama iz vašega života. Budite iskreni, zabavite se, postavljajte pitanja, odgovarajte na njih. Nemojte se bojati shvaćati svoje proturječnosti kao dio izvrnute, paradoksalne istine. Uvrstite i fotografije ili citate koji vas uzbuđuju, šarajte, crtajte. Uređujte, ali nemojte brisati. Nađite svoju frekvenciju. Istražujte. Budite posve svjesni sebe. Upoznajte jedinu osobu s kojom morate provesti ostatak života – sebe. Ovo je vaš dnevnik. Ovo je vaša priča. Napišite je. Samo nastavite živjeti', poručuje McConaughey u dnevniku.

Zelena svjetla oskarovca Matthewa McConaugheyja prvi su izbor milijuna čitatelja diljem svijeta. U svojoj autobiografiji i pratećem dnevniku autor poziva čitatelje da se uhvate ukoštac sa životnim lekcijama i shvate da poanta nikada nije pobijediti, nego razumjeti. I uvidjeti da se žuta i crvena svjetla s vremenom pretvaraju u zelena.