HITCHCOCK, PROYAS

Tko se krije iza zračnog napada na Lisinski?

28.04.2015 u 18:48

Bionic
Reading

Pogledajte ekskluzivni videozapis snimljen tajnom kamerom o neobičnom pokušaju sprečavanja oglašavanja programa Lisinskog i uklanjanju velikog transparenta s pročelja dvorane

Ova je diverzantska akcija izvedena iznenada iz zraka, ali je pravovremenom intervencijom budnih djelatnika Dvorane zaustavljena. Transparent s najavom spektakularnog koncerta mladog ekstravagantnog orguljaša Camerona Carpentera sačuvan je. Počinitelj je, istina, uspio pobjeći, pa se ne zna tko točno stoji iza ovoga čina, odnosno po čijem je nalogu odozgo on izveden.

Dok će mnogima na pamet prvo pasti remek-djelo 'Ptice' filmskoga velikana Alfreda Hitchcocka, a drugi se prisjetiti uloge vrana u seljenju duša između dvaju svjetova koje pamtimo iz filma 'Vrana' Alexa Proyasa, u Lisinskom imaju informaciju da se radi o aktivistima skupine 'Povratak prirodi'!

'Kako bilo, Lisinski će nastaviti štititi svoje programe i oglasni prostor uz pomirljivu poruku svima koji su možda nezadovoljni našom ponudom: Suživot je moguć!' poručuju iz KD Vatroslav Lisinski.