NIKKIN DNEVNIK 3

Stigao novi nastavak simpatičnih nezgoda omiljene tinejdžerice

24.05.2021 u 15:27

Bionic
Reading

Nakladnička kuća Znanje donosi nove živopisne i duhovite (ne)zgode tinejdžerice Nikki u novom nastavku Nikkinih dnevnika: Priče ne baš talentirane pop-zvijezde, američke spisateljice Rachel Renée Russell. Prva dva nastavka serijala uvela su nas u ne baš fantastični život ne baš popularne partijanerice, a Priče ne baš talentirane pop-zvijezde opisuju nove urnebesne izazove i probleme koje Nikki čekaju na putu osvajanja školske stipendije

U prijevodu Hane Grete Matković, Nikkin dnevnik 3: Priče ne baš talentirane pop-zvijezde , kao i prethodna dva dnevnika ove simpatične tinejdžerice, dostupni su u knjižarama diljem zemlje te u webshopu Znanje.

Nikkin dnevnik 3: Priče ne baš talentirane pop-zvijezde (Dork Diaries: Tales from a Not-So-Talented Pop Star) Nikki Maxwell dala je sve od sebe da nitko u školi ne sazna istinu – da školu pohađa zahvaljujući stipendiji koju je dobila jer joj tata radi kao školski istrebljivač kukaca.

Zadnje što joj u životu treba jest da je prijateljice i (u najgorem slučaju) simpatija Brandon povezuju s divovskom maskotom žohara na tatinom kombiju! No čini se da bi tajna uskoro mogla izaći na vidjelo i Nikki je spremna učiniti sve što treba da to spriječi. U pravi čas u školi je najavljena velika potraga za glazbenim talentima, a glavna nagrada je upravo školska stipendija!

Kao velika obožavateljica pjesme i plesa, Nikki sad ima priliku ludo se zabaviti s prijateljicama i usput možda tatu razriješiti njegove obaveze… a sebe neugodnosti. Još jedanput slijedi niz zavrzlama i nesporazuma, ali i pregršt toplih i urnebesnih trenutaka s Nikki i njezinim prijateljima.

Rachel Renée Russell američka je spisateljica, autorica serijala Nikkin dnevnik koji od 2009. do danas broji 15 nastavaka. Temelji se na autoričinim vlastitim iskustvima iz mladosti, a ilustratorica je njezina kći Nikki, prema kojoj je nazvan glavni lik. Dosad je diljem svijeta tiskano 55 milijuna primjeraka Nikkinih dnevnika, na 42 jezika.