Teatar EXIT

Poklanjamo ulaznice za predstavu 'Cabaret – koncert za žlice i gitaru'

29.07.2021 u 17:07

Bionic
Reading

Teatar EXIT prvi dio Ljetnih noći ispraća u najveselijem mogućem tonu i raspoloženju - uz smijeh, glazbu, gitaru, pjesme, žlice i rimu

Nikola Nedić i Mario Jovev u predstavi „Cabaret – koncert za žlice i gitaru“ opjevat će koronu, potrese, alkoholizam, kapitalizam, rutinu, ljubav, laž, Božić te mnoge druge teme i pojave.

Ovaj originalan, kreativan, otkačen, multitalentiran i duhovit dvojac popravit će vam raspoloženje, dan, tjedan pa možda čak i godinu. S predstave ćete izaći pjevušeći, smijući se, ali i razmišljajući o pojedinim stihovima i mudrostima koje sadrže. Neke pjesme će vas nasmijati do suza, neke će vas utješiti, neke će vas dirnuti i probuditi empatiju, a neke će vas možda pokrenuti te potaknuti na akcije i promjene u vlastitom životu.

Predstava je multiformna, odnosno ona je i predstava i kabaret i koncert, a deveti.red i dnevnik.hr proglasili su ju najboljom predstavom u kazališnoj sezoni 2019/2020.

Predstava igra u Muzeju za umjetnost i obrt u 21h, a u slučaju kiše seli u Teatra EXIT (Ilica 208) s početkom u 21:30.

Ulaznice su u prodaji na blagajni u Muzeju za umjetnost i obrt i online na www.ulaznice.hr

Drugi dio Ljetnih noći Teatar EXIT počinje 29.8., također predstavom „Cabaret-koncert za žlice i gitaru“, a završava 12.9. „Konglomeracijom – izborom iz autorskih predstava Saše Anočića“. Predstave u drugom dijelu Ljetnih noći koje se održavaju u Muzeju za umjetnost i obrt i Teatru EXIT počinju u 20h, a izvedbe u Studiju EXIT ostaju, kao i u prvom bloku, u 21h.

Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na www.teatarexit.hr.

Čitateljima tportala darujemo 1x2 ulaznice za predstavu „Cabaret – koncert za žlice i gitaru“ (1.8. u Muzeju za umjetnost i obrt u 21h, a u slučaju kiše seli u Teatra EXIT (Ilica 208) s početkom u 21:30), a dobitnica je Sanda Pražić. Dobitnica može preuzeti ulaznice u Muzeju za umjetnost i obrt na dan predstave od 18:30 do 20:30.