girl power kazališni komad

Održana premijera u kazalištu Vidra: Pet diva nasmijalo i rasplakalo publiku u novoj hit-predstavi Nine Kleflin

14.06.2021 u 13:20

Bionic
Reading

Nešto manje od dvije godine nakon što su oduševile gledatelje diljem Hrvatske u mjuziklu 'Menopauza', Karmela Vukov-Colić i Sanja Doležal vratile su se na kazališne daske u novom projektu koji je proteklog vikenda doživio premijeru i izazvao ovacije. Riječ je o predstavi 'Ljubav, gubici i moda' pod redateljskom palicom Nine Kleflin koja je premijerno izvedena u nedjelju 13. lipnja u kazalištu Vidra

Uz Karmelu i Sanju na daskama koje život znače briljirale su i Zdenka Kovačiček te dvije iskusne glumice, Matija Prskalo i Mirna Medaković Stepinac. Pet diva oduševilo je publiku u zagrebačkom kazalištu Vidra u kojem je u nedjelju navečer bilo suza i smijeha.

Riječ je o zanimljivom kazališnom formatu u kojem pet žena govori o odjevnim predmetima koji su obilježili njihove živote, a istodobno iznose intimnu ispovijest svojih života. Priče je napisala književnica Nora Ephron, inače stručnjakinja za romantične komedije, ali i duboko osobne drame.

Na premijeri se pojavili brojni uzvanici i poznate osobe među kojima su bili Alfi Kabiljo, Barbara Kolar, Matija Vuica, Neki to vole vruće, Marinko Colnago, Davor Mestrović, Mišo Doležal sa suprugom, Siniša Leopold i mnogi drugi. Glumice su blistale u Varteksovim kreacijama, a predstava je nagrađena dugim aplauzom.