22. prosinca

Novo izdanje Planeta srijeda dovodi prvake dark wave zvuka

07.12.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Uzbudljivi novi zvuk donose 22. prosinca u klubu Željezničar, a ovo izdanje uz domaćina Felvera uređuje popularni Curses koji predstavlja kompilaciju 'Next Wave Acid Punx'

Nakon početka jeseni, drugo izdanje partyja Planet srijeda obilježava i dolazak zime uz inspiraciju izlaskom druge kompilacije 'Next Wave Acid Punx' koju donosi domaćoj publici već dobro poznati njujorški glazbenik s berlinskom adresom Curses.

Uz svoj DJ nastup, Curses kurira ovo izdanje partyja Planet srijeda s njegovim osnivačem Felverom. U Željezničar je pozvao izvođače koji sudjeluju ili su bliski zvuku ove kompilacije koja istražuje mračnu stranu klupske glazbe s korijenima u 80-ima.

Sjajan izbor za taj zvuk je Pablo Bozzi, ultimativna zvijezda tzv. Italo Body Music stila. Ovaj nekonvencionalni francuski DJ i producent s berlinskom adresom poznat je i kao član projekata Soft Crash, Infravision i Imperial Black Unit, a njegov razigrani i euforični duh pokreće bezbrojne entuzijaste plesnih podija.

Iz Berlina stiže i berlinska DJ-ica Melanie Havens, jedna od najuzbudljivijih nadolazećih izvođača kad su u pitanju EBM, post punk, new wave, industrial i techno. Uvijek svježim i originalnim nastupima razara plesne podije kako u rodnom Brazilu, tako i u Berlinu i diljem Europe.

Ne treba ni naglašavati koliko se u zvuk cijelog događanja uklapa domaćin Felver, zaslužan i što će Željezničar osvanuti u novom audiovizualnom izdanju.

Ulaznice su dostupne putem poveznice.

Izvor: Društvene mreže