'Sitne duše'

Novim singlom i spotom Mašinko su korak bliže novom studijskom izdanju

05.09.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Nekoliko mjeseci nakon što su objavili naslovni singl i spot albuma 'Pozovite rapsode', Mašinko publici sada predstavlja pjesmu i video 'Sitne duše'

"Sitnu dušu" u spotu glumi poznati domaći glumac Roko Sikavica, a u pomoć su mu priskočili svi članovi benda. Video je sniman pod režiserskom palicom Radislava Jovanova Gonza u Mariji Bistrici. Producent spota je Roko Dropuljić, a direktor fotografije Stanko Herceg (HFS).

Za glazbu i aranžman pjesme zaslužan je čitav bend, dok tekst potpisuje Srđan Grbić. Miks i master potpisuje Leonard Klaić, koji je produkciju radio skupa s bendom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.

Mašinko je prije nekoliko dana energičnom svirkom na neko vrijeme zatvorio zagrebački KSET, a njihovi novi nastupi uskoro će biti najavljeni. Singlovima "Pozovite rapsode" i "Sitne duše" Mašinko nastavlja niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka, zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije. Album "Pozovite rapsode" bend će objaviti sredinom listopada ove godine, a publici su na koncertima već dali naznake kako će njihov novi studijski uradak zvučati.