NAGRADNJAČA

Noć kazališta vas nagrađuje

14.11.2012 u 11:09

Bionic
Reading

Odbrojavaju se zadnji dani i sati do ovogodišnje Europske noći kazališta 17. studenoga 2012., koja će se održati u 31 gradu diljem Hrvatske, ali i u šest europskih država.

Europska noć kazališta svake je godine uspjela nadmašiti uspjeh od prethodne godine, u što ne sumnjamo da će se dogoditi i ovog puta. Sljedeće subote će svoja vrata publici otvoriti čak 83 kazališne institucije u kojima će se izvesti 120 predstava i odigrati 60-ak popratnih programa, najviše do sada u Hrvatskoj. Bogat i raznolik program garancija je da će svatko uspjeti naći nešto za sebe i otići u kazalište kako bi bio dijelom ove velike manifestacije koja se istovremeno održava u sljedećim europskim državama: Sloveniji, Slovačkoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Ne sumnjamo da će mnogo ljubitelja kazališta posjetiti ovu manifestaciju, a kako bi se upravo Vi istaknuli među njima i ponosno pokazali kako volite Europsku noć kazališta, mi za tri sretnika imamo pakete u kojima se nalaze majica, vrećica i vezica za mobitel s logom manifestacije.

Nagradu su osvojili:

Danijela Belaj
Kristina Karabaić
Slađana Sušilović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.