KRAJ ERE

Nakon 30 godina legendarna serija 'Simpsoni' bliži se kraju?

29.11.2019 u 10:50

Bionic
Reading

Višestruko nagrađivani američki kompozitor Danny Elfman, autor glazbene teme 'Simpsona', u podcastu The Big Reviewski irskog internetskog portala joe.ie, rekao je da je čuo da se legendarna animirana serija privodi kraju.

'S obzirom na to što sam ja čuo, serija se privodi se kraju. Ne znam to sto posto pouzdano, ali čuo sam da će iduća sezona možda biti posljednja', rekao je Elfman dodajući da je možda i u krivu budući da nikad i nije očekivao da će 'Simpsoni' trajati toliko dugo.

'Kad sam napisao temu za 'Simpsone', napisao sam ludi komad glazbe. Nisam mislio da će ga itko čuti jer nisam mislio da serija ima šanse probiti se u eter. Zapravo sam očekivao da će je s programa skinuti nakon tri epizode jer je bila jako čudna pa sam mislio da nema šanse', pojasnio je.

Televizijska mreža Fox trenutno emitira 31. sezonu Simpsonovih, a u planu je i 32. sezona koja bi se trebala emitirati u sezoni 2020./21.

'Simpsoni' su najdugotrajnija dramska serija u američkoj televizijskoj povijesti koja se emitirala u udarnom terminu od 20 do 23 sata.

Prva epizoda prikazana je u prosincu 1989., a dosad ih je emitirano 670.