VELESAJAM KULTURE

Multimedijalna koliba za svoj peti rođendan pripremila niz događanja

04.06.2018 u 15:39

Bionic
Reading

Multimedijalna koliba je za 15. i 16. lipnja pripremila niz događanja kojima slavi pet godina uspješnog rada

Multimedijalna koliba je umjetnička organizacija koju vode Zrinka Šimičić Mihanović, plesna umjetnica i Pavlica Bajsić Brazzoduro, dramaturginja i radiofoničarka.

Koliba pod svojim imaginarnim krovom nudi utočište autori(ca)ma iz raznorodnih djelatnosti, s ciljem stvaranja zajedničkih projekata i poticanja intermedijalne, interdisciplinarne i intergeneracijske suradnje, kontinuiteta i zajedništva. "Improspekcije" i "Plan za bijeg" njihovi su višegodišnji programi, a "HOERSPIEL: mala igra za slušanje (i gledanje)", "Nestajanja", "Eter nad Berlinom", "Ja pa ti pa mi" samo su neke od plesnih i radiofonijskih predstava koje stvaraju za djecu i odrasle.

U formi retrospektive, kratkog filma, piknika, koncerta, zajedničkog kuhanja i noćnih razgovora - slave 5 godina opstanka te pokušavaju podvući crtu i pitati se: kako, kamo i kojim putem dalje?

Sva događanja, osim "HOERSPIELA“ su besplatna. Ulaznice za „HOERSPIEL: Anti Perkoviću u spomen“ koštaju 60kn (45kn za student(ic)e i umirovljene), sav prihod ide u dobrotvorne svrhe. Ulaznica za subotnje dječje predstave je jedno povrće za kuhanje.

Mjesta za sve predstave mogu se rezervirati: multimedijalnakoliba@gmail.com.

5 godina Multimedijalne kolibe se obilježavaju u sklopu 15 godina Velesajma kulture Studentskog centra.

Detaljan program pronađite na njihovim stranicama.