OD 23. DO 26. LISTOPADA

Međunarodni festival filmske glazbe i filmskog zvuka u Rovinju

06.10.2016 u 11:10

Bionic
Reading

Međunarodni festival filmske glazbe i filmskog zvuka (International Sound and Film Music festival -ISFMF) održat će se u Rovinju od 23. do 26. listopada i jedan je od tek pet takvih festivala na svijetu

Misija festivala je promoviranje glazbe i zvuka kao nezamjenjivih elemenata u filmu, umrežavanje skladatelja, majstora zvuka, filmaša i ostalih, iz svih krajeva svijeta, kao i ostvariti jedinstveni doživljaj koji će potvrditi - There is no business like showbusiness.

Bogat ovogodišnji program sastoji se od panela i masterclass predavanja na kojima će gostovati trostruki dobitnik Oscara Michael Minkler (Star Wars, JFK, Pad Crnog jastreba, Chicago, Nemilosrdni gadovi, Django Unchained...); Robert Townson, predsjednik Varese Sarabande (Universal), najveće izdavačke kuće za filmsku glazbu na svijetu; Kyle Eastwood koji će održati i koncert s glazbom koju je skladao za filmove svog oca Clinta Eastwooda(Mistična rijeka, Djevojka od milijun dolara, Changeling, Pisma s Iwo Jime), Aleksandra Kovač, Zoran Predin i brojni drugi uvaženi gosti.

Akreditacije, karte i sve druge informacije mogu se provjeriti na www.isfmf.com