Glazbeni spektakl ANNIE

Kampanja za gradonačelnika New Yorka dobila neočekivani obrat!

17.02.2015 u 14:29

Bionic
Reading

Da je neki od naših predsjedničkih kandidata došao u priliku da napravi ono što je napravio lik Jamieja Foxxa u glazbenom spektaklu ANNIE koji od ovoga četvrtka dolazi u domaća kina, rezultati predsjedničkih izbora možda bi danas bili drugačiji. U ekskluzivnoj sceni iz filma koju vam ovim putem donosimo pogledajte kako jedan slučajan susret može utjecati na različite živote ljudi, a pogotovo kako može pomoći u političkoj kampanji za gradonačelnika najpoznatijeg grada na svijetu – New Yorka.

Snimljen prema uvjerljivo najpoznatijoj broadwayskoj predstavi od 19. veljače u domaća kina stiže filmski obiteljski događaj godine – ANNIE! Riječ je o urbanoj komediji za sve generacije u kojoj su glavne glavne uloge ostvarili dobitnik nagrade Oscar Jamie Foxx („Ray“), nominirana za nagradu Oscar Quvenzhane Wallis („Zvijeri južnih divljina“), nominirana za nagradu Zlatni globus Cameron Diaz („Svi su ludi za Mary“) i nominirana za nagradu Emmy Rose Byrne („Opasna igra“). Redatelj filma je Will Gluck koji se publici do sada predstavio sa super-uspješnim komedijama „Cura na lošem glasu“ (s Emmom Stone u naslovnoj ulozi) i „Veza bez obveza“ (s Justinom Timberlakeom i Milom Kunis u glavnim ulogama), a svi oni siguran su znak da nas očekuje još jedan vedar, zabavan film ispunjen poznatim pjesmama i obiljem humora.

Annie (Wallis) je mlado i sretno siroče koje je također i dovoljno jako kako bi preživjelo na uzavrelim ulicama New Yorka. Nakon što su je roditelji još kao bebu ostavili uz obećanje da će se jednoga dana vratiti po nju, za Annie je život bio sve samo ne bajka uz zločestu maćehu gđicu Hannigan (Diaz). Ali sve će se uskoro promijeniti nakon što napuhani tajkun i glavni kandidat za novog gradonačelnika New Yorka Will Stacks (Foxx) – čiji su glavni savjetnici briljantna Grace (Byrne) i spletkaroš Guy (Bobby Cannavale) – upravo u Annie vide priliku za vlastitu političku kampanju te ju prime u svoje okrilje. Stacks vjeruje da je upravo on njezin anđeo čuvar, ali Annien samouvjereni karakter i optimističan pogled na život možda znači upravo suprotno...

Scena iz glazbenog hit filma 'Annie'

Glazbeni spektakl ANNIE u domaća kina stiže u četvrtak, 19. veljače