FANOVI NISU ODUŠEVLJENI

Johnny Depp negativac filma 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći 2'

20.11.2016 u 11:46

Bionic
Reading

'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' imao je dobar vikend – zaradit će više od 75 milijuna dolara. No ako se pita obožavatelje tog fantastičnog serijala, postoji jedna mala mrlja – Johnny Depp u ulozi glavnog negativca sljedećeg nastavka filma 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći'


Iako obožavatelji fantastičnog serijala o svijetu Harryja Pottera nisu oduševljeni odabirom Johnnyja Deppa kao glavnog negativca Gellerta Grindelwalda u sljedećem nastavku filma 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći', izvršni producent David Heyman i režiser David Yates obojica brane tu ideju.

'On je ikona. Johnny je stvorio dvojicu ili trojicu prepoznatljivih likova, likova koji su nezaboravni. Htjeli smo nekoga tko, s jedne strane, može zavesti, a s druge strane može i biti prilično strašan. Johnny to može, rekao je David Heyman.


'Morate imate povjerenja u nas i pogledati kakav je u ovom filmu. Nećete vidjeti puno jer se pojavljuje samo na kratko, no u sljedećem ima značajnu ulogu. Ne smijete zaboraviti da Johnny ima nevjerojatan talent, a to je nešto što se ne može izgubiti. Hollywood je vrlo nestalan. Ljudi nestaju, pa se vraćaju. On je veliki ljubitelj Harryja Pottera. Obožava taj svijet. Bio je više nego oduševljen što može raditi na ovom materijalu. Nije čak ni pročitao scenarij prije nego je prihvatio ulogu', rekao je David Yates.

Naravno, najveću težinu imala je riječ same autorice J. K. Rowling koja je pohvalila izbor Johnnyja Deppa te se divila njegovom tumačenju Gellerta Grindelwalda.