POMOGNIMO MISLAVU

Humanitarna izložba za teško oboljelog dječaka

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.05.2011 11:53
  • Objavljeno 09.05.2011 u 11:17
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U četvrtak 12. svibnja od 14 sati u Izložbenom salonu Izidor Kršnjavi održat će se prodajna humanitarna izložba za učenika 1. razreda Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, Mislava Bastalića. Izloženi radovi moći će se razgledati i kupiti do 20 sati

Izložba je organizirana na inicijativu učenika te škole koji su osjetili potrebu pomoći svom prijatelju u izuzetno teškom razdoblju njegova mladog života.

Mislav boluje od teške, zloćudne bolesti: ima leukemiju te je skoro cijelu ovu školsku godinu proveo u bolnici zbog liječenja. Osim ljubavi i pažnje, potrebna mu je i financijska pomoć za dio lijekova koje mora kupovati sam.

Na izložbi će se moći kupiti crteži, slike, skulpture, grafike te umjetničke fotografije učenika i profesora Škole primijenjene umjetnosti i dizajna (akademskih slikara, grafičara i kipara), bivših učenika, a danas studenata Akademije likovnih umjetnosti, te drugih umjetnika koji su od srca donirali svoje radove.

To je, također, prilika svima koji žele kupiti radove mladih, još neafirmiranih umjetnika, po pristupačnim cijenama, da to učine tijekom ove humane akcije.

Svi koji su u mogućnosti, a ne stignu na izložbu, novčanu pomoć mogu uplatiti direktno na Mislavov račun otvoren za tu svrhu u Zagrebačkoj banci:

MISLAV BASTALIĆ, PRIGORSKA 6, MORAVČE

2360000 - 3114772169

Pogledajte radove koji će biti na izložbi:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi