HOT ONES

Brojne zvijezde pale su uz suze i psovke na testu kušanja ljutih umaka, ali ima ih koje s lakoćom 'vole vruće'

10.11.2022 u 08:45

Bionic
Reading

Po pitanju koliko su dugo spremni nešto vruće, ljuto držati u ustima – neki su spremni ići do kraja. I nije ovdje riječ o novom serijalu pornouradaka, nego o globalno popularnoj YouTube seriji ‘Hot Ones’.

Seriju su pokrenuli Christopher Schonberger i Sean Evans još 2015. godine, ali joj s godinama popularnost ne pada, čak je odnijela i pokoju nagradu. A sve je utemeljeno na intervjuima, i to ne bilo kakvima. Gosti sjedaju za stol, pred njima je deset pilećih krilaca (ili veganskih alternativa), ali i deset ljutih umaka, jedan ljući od drugoga, i tako do najljućih na svijetu. Sudbina koja čeka goste čeka i voditelja Evansa, koji sam po sebi i nije počeo kao čovjek koji voli ljutu hranu. Deset ljutih zalogaja, deset pitanja u intervjuu.

Ono što šou čini neprocjenjivim jest činjenica da se postavljaju 'peckava' pitanja, ali i odgovori postaju luđi i nesuvisliji što je umak koji se kuša prije pitanja ljući. Mnogi na kraju odgovaraju tako da se doslovno zalijevaju vodom ili mlijekom. Dobar dio gostiju odustane negdje oko osmog umaka, ali mnogi hrabri sa suzama u očima uspiju izdržati do kraja. Oni koji se pokažu kao 'slabići' idu na zid srama, a oni koji uspiju preživjeti deset ljutih mogu na kraju promovirati neki od svojih projekata. No koliko je lako išta promovirati kad jedva možete govoriti?

I upravo to ovaj YouTube šou čini neizmjerno zanimljivim, pogotovo zato što poznatih gostiju ne manjka, a ovdje donosimo neke od njih.

GORDON RAMSAY

Popularni kuhar okrunjen Michelinovom zvjezdicom, čovjek bez dlake na jeziku, imao je sreće što mu je jezik preživio. Nekako je uspio doći do kraja izazova, ali ne bez psovki i štrcanja limunova soka po sebi, uz velike suze u crvenim očima.

SHAQUILLE O’NEAL

Shaq je na intervju došao spreman – donio je vlastito mlijeko. Ali ni ispijanje golemih količina mlijeka nije spriječilo činjenicu da je većina ljutih krilaca završila ispljunuta u smeće. On se ispričao državi Kansas i sportski podnio činjenicu da je na kraju završio – na zidu srama.

LORDE

Ekscentrična glazbenica pokazala je kako se to radi. Prošla je kroz svih deset 'vrućih' izazova skoro bez kapi znoja.

NATALIE PORTMAN

Glumica je došla s misijom i izvršila ju do kraja. Kao veganka, jela je vegansku zamjenu za krilca, a upravo je iskoristila intervju kako bi promovirala veganstvo, odnosno upoznala javnost o posljedicama koje na prirodu ostavlja stočarstvo u društvu masovnog konzumerizma. Suze u očima i glas koji drhti, ali došla je do kraja.

BILLIE EILISH

Megapopularna glazbenica zaista se pokazala prirodnom kakvom ju već i publika poznaje. Plakala je i gurala kocke leda u usta, ali nije ostala dužna odgovor niti na jedno pitanje.

PETE DAVIDSON

I novi dečko Kim Kardashian, prije nego je to postao bio je komičar, Pete Davidson sjeo je za vrući stol i uz najljuće umake odgovarao o svojim Harry Potter tetovažama, a teško je mogao sakriti sreću što je sve završilo.

CHARLIZE THERON

Može se reći da je ova glumica intervju odradila kao prava kraljica. I inače obožava ljutu hranu, a sin joj je dao nadimak 'Spicy Mama'. Elokventna i s dobrim smislom za humor, Theron je zaista pokazala da može biti 'Spicy'.