cyber monday

Požurite po svojih 50% popusta na mobilne uređaje - samo do isteka zaliha

25.11.2022 u 09:19

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom pripremio je sjajne popuste za Magenta Friday

Stigao je najpopularniji svjetski dan za shopping, Black Friday, koji se tradicionalno održava četvrti petak u studenom. Svi oni koji čekaju taj dan kako bi kupili stvari koje već dugo žele, znaju da je najvažnije dobro isplanirati kupnju. Ponude u trgovinama su razne, zato je važno jako dobro istražiti što očekivati i gdje najbolje uštedjeti.

Black Friday ove godine dolazi u Hrvatski Telekom zaogrnut Magenta bojama i donosi odlične uređaje uz 50% popusta. U sklopu Magenta Friday ponude na webshopu, od ovoga petka očekuju vas Samsung, Apple ili Xiaomi uređaji, a pravo je vrijeme i da obavite blagdansku kupnju te poklonite dragoj osobi mobitel, pametni sat Samsung Galaxy Watch 5 i PRO LITE ili Lenovo tablet.

U ponudi vas očekuju najnoviji uređaji - Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Samsung Galaxy A23, ali i “uređaji kao novi” koji su vraćeni unutar 14 dana te dolaze s garancijom od godinu dana - Samsung Galaxy S20 ili Note20Ultra, Samsung Galaxy S21 ili S21 Ultra, Samsung Galaxy A52s, Xiaomi MI 10T, Xiaomi Mi 11.

Za više informacija posjetite https://www.hrvatskitelekom.hr/black-friday i počastite se odličnim uređajem po odličnoj cijeni.