Za svakog ponešto

U tijeku je Black Friday tjedan na Žutom kliku koji nudi uštede do 80%!

21.11.2023 u 12:02

Bionic
Reading

Tjedan Crnog petka označava početak šoping-groznice koja će trajati sljedećih mjesec dana, sve do božićnih blagdana. Kako bi u početak sezone kupovanja ušli sa stilom, Žuti klik nudi vam znatne popuste u čak osam kategorija proizvoda.

Ako u vlastitom kućanstvu još uvijek nemate robotskog pomagača zaduženog za čistoću podnih površina, sada je idealan trenutak za proširenje obitelji. ECOVACS DEEBOT T9 robotski usisavač dostupan je u pola cijene!

Već u siječnju čekaju nas novi nastupi naše rukometne reprezentacije koja će u Njemačkoj pokušati osvojiti novo odličje. Pohod na medalju možete gledati i na novom televizoru, a Žuti klik ima idealnu ponudu za navijače – TCL TV MINI LED 55C805 Google 55". Uz televizore na popustu su i gaming-slušalice te tableti.

Počastite se električnim romobilom i po gradu putujte sa stilom! Crno-zeleni MS Energy e-romobil može biti vaš uz uštedu od 41%.

Kako biste bili potpuno opremljeni, u ponudi je i Fitbit pametni sat Sense 2 koji će vam pomoći da spavate bolje i živite zdravije. 

Mislili smo i na najmlađe! Na Molto Guralici 3u1 vaše će dijete uživati u tranziciji prema prvom biciklu. Za potpunu zabavu, uz guralicu stiže i set kocki, a sve skupa može biti vaše uz 30% popusta.

Sve proizvode i kategorije s popustom povodom Crnog petka potražite u internetskoj trgovini Žuti klik koja naručenu robu besplatno isporučuje u najbliži paketomat ili poštanski ured! Tjedan velikih popusta traje od 21. do 28. studenog. 2023. godine.