cyber monday u emmezeti

Opremite svoj dom uz velike uštede do 40% - još samo danas!

23.11.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Black Friday - tradicionalno dan najboljih akcija i sniženja s kojim započinje sezona shoppinga! Sada je prava prilika s kojom ćete uštedjeti i opremiti dom kvalitetnim i povoljnim komadima namještaja, bijelom tehnikom i multimedijom!

Put do elegantnog i modernog interijera započinje u Emmezeti! Uredite prostor i ne propustite odlične Black Friday akcije koje donose popuste do 40%. Ove godine smo pripremili posebna cjenovna iznenađenja, na vama je da pripremite shopping listu i uživate u velikom izboru - u poslovnicama i na web shopu.

Pronađite atraktivan i moderan namještaj za ured i dom. Udobno se smjestite i uživajte u svom domu uz nove sjedeće garniture i fotelje. Ne propustite sjajnu akciju na izbor iz ponude polica i zidnih polica.

Pogledajte naš izbor iz ponude udobnih uredskih stolica i učinite svoj ured poželjnim mjestom za provođenje vremena. Barski stolovi i stolice dio su namještaja koji spaja estetiku i funkcionalnost i također su na akciji. Prepustite se uređenju prostora uz malo vaše mašte i naše akcije!

Sve što treba vašem domu od kvalitetnih uređaja i aparata tehnike možete pronaći po cijenama sniženim do 40%. Iz ponude odaberite televizore, multimediju, bijelu tehniku ili male kućanske aparate. Najbolje od brendova tehnike pronađite na jednom mjestu!

Šarmantni detalji koji donose život u prostorije vašeg doma su jako bitni. Unesite toplinu u svoj dom detaljima za uređenje koji su sniženi do 40%. S nekoliko detalja možete stvoriti cozy atmosferu u trenu.

Pretplatite se na naš newsletter i uvijek budite u toku sa svim našim akcijama i popustima!

Black Friday akcija: