UTRKA DO DNA

[FOTO] 'Superpar' je dobio svoje prve gubitnike i suze su ponovo potekle

16.09.2020 u 23:33

Bionic
Reading

Iako su sva bizarna natjecanja simpatična na svoj način, baš kao i reality emisija 'Superpar', temeljna ideja je ipak da na kraju može biti samo jedan pobjednik – ili u ovom slučaju par pobjednika – što znači da su svi ostali gubitnici

Bez obzira gledate li 'Superpar' jer vam se takve emisije sviđaju ili izvlačite sitni užitak iz nagađanja koji će od brakova u toj emisiji završiti razvodom zbog ogromnog pritiska i niza neuspjeha koji se zapravo svode na nepoznavanje partnera, jedna je stvar sigurna – zabava vam je zagarantirana!

  • +5
Treći dan 'Superpara' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: RTL

Novi je dan, kandidati se bude i počinje još jedna epizoda zabavne emisije ‘Superpar’ u kojoj će jedan par napustiti natjecanje. I dok su neki pili kavu, Dolores i Anton povezivali su se s prirodom!

‘Hvala ti, brezo, hvala ti drvo, da sam uspješan kao ti i stabilan’, rekao je Anton grleći stablo.

Balcano i Matej pili su kavu u dnevnoj sobi, razgovarajući o pjevanju i partnericama, a Tina i Mate pričali su o svom odnosu.

‘On misli kad odem negdje - da ga prevarim’, komentirala je Tina, a Mate se pravdao da bi se svatko na njegovu mjestu tako ponašao.

‘Ja sam sam s djecom kod kuće, a ti si negdje’, rekao je.

Ratka i Nikolana pile su kavu na balkonu i razgovarale o muževima i njihovim ‘ovisnostima’ - Gordon voli previše lov, a Marko videoigrice.

‘S godinama mu je to postao smisao života’, rekla je Ratka, a Nikolana dodala kakve je razgovore vodila sa suprugom prije dolaska u 'Superpar': ‘Marko je rekao da bez telefona neće ići.’

U kuhinji su bili Jelena i Mirko, koji je zaključio da je njegova supruga preosjetljiva.

‘Nemam te namjeru živcirati’, zaključio je najstariji natjecatelj. Tina i Mate izašli pričali su o današnjem zadatku.

‘Nije mi bitno hoćemo li biti prvi, nego da prođemo zadatak’, rekao je Mate.

Enis je najavio zadatak i naglasio da i gledatelji pred malim ekranima mogu učiniti isto.

‘Ako se hoćete posvađati, možete i kod kuće s partnerom napraviti sličan zadatak’, rekao je. Dakle, u dvorištu je postavljen most visok pet metara, a partneri su se penjali svatko sa svoje strane i gradili stepenice na kojima su ispisani njihovi životni prioriteti. Naravno, važno je da parovi imaju što više zajedničkih prioriteta, što će im nositi bodove kao i vrijeme u kojem sve naprave.

‘Prioriteti su nam se mijenjali iz godine u godinu’, rekli su Ozana i Ognjen koji su prvi počeli graditi svoje stepenice, vjerujući kako im ovaj izazov neće biti problem. U manje od pet minuta stavili su svoje prioritete, a na kraju imaju šest zajedničkih.

Sljedeći su bili Daliborka i Matej te Marijeta i Balcano.

‘Nama je prioritet da stvorimo dom, da djeca i mi budemo zdravi’, rekao je Matej, a imali su samo jedan pogođen prioritet.

‘Ali to su djeca, to je najbitnije’, opravdavali su se.

I Marijeta i Balcano imali su samo jedan zajednički prioritet te su komentirali: ‘Jedan, ali vrijedan.’

Sljedeći par bili su Mirko i Jelena, koja se bojala kako zbog leđa i visine neće moći obaviti zadatak, no obećali su da će dati sve od sebe. Pogodili su tri prioriteta i oboje su mislili kako će ih biti više.

‘Opet si išao po svome’, ljutito je komentirala Jelena.

Na red su došli Ratka i Gordon te Nikolana i Marko. Ratka i Gordon imali su tri prioriteta, a ljepša polovica komentirala je: ‘Seks mi je na sedmome mjestu zato što nemam dovoljno vremena. On ide u lov, dođe umoran i prvi zaspe.’

Nikolana i Marko imali su dva prioriteta, a Nikolana se čudila što je njezin partner nakon djece i partnera stavio - seks!

‘Sada imamo djecu, to možemo malo i pogurnuti negdje sa strane’, rekla je Nikolana, no Marko kaže da ne može tako.

Stigao je par kojem je pobjeda u izazovu najpotrebnija - Tina i Mate, a poslije njih i Dolores i Anton.

‘Razlika u godinama utječe na prioritete, što isto čini paletu boja raznolikijom’, rekao je Anton, a Enis ih je zafrkavao da se mogu slagati samo u šumi jer su imali samo dva zajednička prioriteta.

A ni Tina i Mate nisu bili sretni.

‘Kako možeš misliti da svoju djecu koja su mi rasla ispod srca devet mjeseci i koju sam rodila neću staviti kao prioritet?’ ljutila se Tina jer su imali samo dva zajednička prioriteta.

Nakon izazova kandidati su se vratili u kuću kako bi im Enis rekao stanje na tablici. Najbolji su bili Ozana i Ognjen sa šest istih prioriteta i postali su superpar ovog ciklusa, što znači da imaju određene pogodnosti skrivene u kovertama. Pogodnosti su 5000 ili 10.000 kuna u banku, dupli glas u eliminaciji, spašavanje jednog para u eliminaciji, biranje para koji neće glasati u eliminaciji i prazna koverta.

‘Koverte su prokletstvo jer morate odlučivati o tuđoj sudbini’, rekao je Mirko.

Tina i Mate bili su prvi par koji je ušao u eliminaciju, a kako su Daliborka i Matej te Marijeta i Balcano imali po jedan zajednički prioritet, o njihovoj je sudbini odlučivalo vrijeme. Izazov su brže odradili Daliborka i Matej pa su Marijeta i Balcano drugi par u eliminacijama.

‘Iznenađen sam novonastalom situacijom, računali su svi da će ići baka i djed’, rekao je Balcano, a Marijeta je dodala kako su im i naporni.

‘Oni su prehlađeni, njih sve boli, žele ići van, spakirali su kofere, oni su, ovo, oni su ono… i na kraju sašiju nam kajlu samo takvu’, komentirali su Tina i Mate najstariji par.

Nakon rasprave o eliminacijama i tko je kome draži u kući, Ozana i Ognjen odabrali su kovertu sa 5000 kuna i počele su eliminacije. Enis je objasnio kako će ostali kandidati davati narukvicu paru za koji žele da ostanu u kući, a Anton i Dolores odabrali su Tinu i Matu. Ozana i Ognjen narukvicu su dali Marijeti i Balcanu, a Ratka i Gordon - Tini i Mati. Daliborka i Matej su se rasplakali i rekli kako su odlučili da ostanu Tina i Mate. Nikolana i Marko dali su još jednu priliku Tini i Mati, a Jelena i Mirko svoju su narukvicu dali Tini i Mati.

Pet glasova dobili su Tina i Mate i Marijeta i Balcano su prvi par koji je napustio ‘Superpar’.

‘Došli smo se zabaviti, bilo je kako je bilo - kiksali smo i mi smo krivi’, komentirali su Slavonci.

Tina i Mate dobili su novi zadatak - odabrati dva para koji mogu zamijeniti sobe. Tina i Mate odlučili su otići u kamp-kućicu i Dolores i Antonu prepustiti svoju Vlažnu sobu.

‘Ne stane ti muž u kampicu’, govorila je Dolores, no oni su svejedno odlučili spavati ondje.

‘Nije pošteno što smo prvi ispali jer smo mislili da će baka i djed. Otpočetka govorimo da imaju taktiku’, govorili su Marijeta i Balcano, koji su se potom pozdravili sa svima.

‘Više vremena trebamo provoditi zajedno i moramo raditi više na sebi’, komentirali su dojmove o sudjelovanju u showu.