STRASTVENI LJUBITELJI KAVE

Sukob najboljih kupaca prerastao u urnebesni rat

31.08.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Dvoje kavoljubaca sukobilo se oko titule najboljeg kupca

Fraser Harvey obožava kavu do te mjere da se u lokalnom kafiću sam odlučio proglasiti kupcem tjedna, pa je odlučio otisnuti papir na kojem to i piše. Harvey je zatim zamolio vlasnika kafića da objesi njegovu titulu na zid što se i dogodilo. No, u pitanju je bilo kratkotrajno zadovoljstvo.

Sljedeći put kad je Fraser Harvey navratio u kafić primijetio je da na zidu ne visi samo njegova slika, već i fotografija neke žene s naočalama.

'Kupac tjedna (svakog tjedna)', pisalo je ispod fotografije.

To je Frasera Harveyja, naravno, izbacilo iz takta, pa je pri sljedećem posjetu donio svoju fotografiju uramljenu u ogroman zlatni okvir i dodao je 'zidu slave'.

Nepoznata žena ponovo je nadmašila Harveyja donijevši projektor. Njeno lice sad je krasilo cijeli zid.

Fraser Harvey nije dozvolio da mu to pomuti planove, pa je djelatnicima kafića poklonio uniforme i kartice za ocjenjivanje usluge na kojima je bilo njegovo lice. Činilo se kako je prvobitni 'kupac tjedna' pobijedio.

Iako si je njegova suparnica dala tetovirati plastičnu šalicu kave, Fraser Harvey svejedno se proglasio pobjednikom 'jer je to čin najvećeg obožavatelja kafića, a ne kupca tjedna koji je jasno vidljiv na majicama, te je dodao kako je prilično ekološki neodgovorno tetovirati si jednokratnu čašu'.